<
Actualitate

Un turdean și-a găsit tatăl spânzurat de țeava de gaz. Se va deschide un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă

Un turdean și-a găsit tatăl spânzurat de țeava de gaz. Se va deschide un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă

Un turdean în vârstă de 71 de ani a fost găsit, luni dimineață, spânzurat de o țeavă de gaz din propria locuință din municipiul Turda. Descoperirea macabră a fost făcută de propriul fiu.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj au transmis reporterilor monitorulcj.ro, că luni dimineață au fost solicitați să intervină pe o stradă din municipiul Turda, unde un bărbat și găsit tatăl spânzurat de o țeavă de gaz.

Potrivit polițiștilor, nu există suspiciuni în privința morții bătrânului, la o primă examinare a cadavrului nu au fost găsite alte urme de violență. Corpul neînsuflețit va fi transportat la IML pentru necropsie. În cauză se va deschide un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

„Am fost solicitați pentru a asigura accesul într-un imobil de pe strada Vasile Goldiș din municipiul Turda, însă în momentul sosirii echipajului la fața locului nu a mai fost necesară intervenția pompierilor”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

(foto arhivă)

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS