Pui cu ciuperci şi caşcaval
Ingrediente:
4 file-uri piept de pui
2 linguri faină
50 gr unt
200 gr ciuperci
50 ml vin alb
4 felii şuncă
4 felii caşcaval
8 felii roşii
sare, piper
rucola pentru servit
Mod de preparare:
Spălăm file-urile de pui, le ştergem cu şerveţele ca să eliminăm surplusul de apă şi le dăm prin făină. Rumenim puiul în untul bine încins, câteva minute pe fiecare parte. Dacă este cazul mai adaugaţi puţin unt. Îl scoatem şi îl lăsăm deoparte. În untul în care s-a prăjit puiul vom rumeni ciupercile. Când sunt rumene adăugăm vinul şi lăsăm câteva minute. Transferăm conţinutul tigăiii într-o tavă. Aşezăm bucăţile de pui şi pe fiecare vom pune câte o felie de şuncă presată, câte una de roşie şi câte una de caşcaval. Dăm la cuptor pentru 10 minute la 180 grade, doar cât să se topească frumos caşcavalul. Servim puiul pe un pat de rucola alături de câteva ciuperci.