<
Pe scurt

Rețeta de duminică: Pui cu ciuperci şi caşcaval

Pui cu ciuperci şi caşcaval

 

Ingrediente:

 

4 file-uri piept de pui

2 linguri faină

50 gr unt

200 gr ciuperci

50 ml vin alb

4 felii şuncă

4 felii caşcaval

8 felii roşii

sare, piper

rucola pentru servit

Mod de preparare:

Spălăm file-urile de pui, le ştergem cu şerveţele ca să eliminăm surplusul de apă şi le dăm prin făină. Rumenim puiul în untul bine încins, câteva minute pe fiecare parte.  Dacă este cazul mai adaugaţi puţin unt. Îl  scoatem şi îl lăsăm deoparte. În untul  în care s-a  prăjit puiul vom rumeni ciupercile. Când sunt rumene adăugăm vinul  şi lăsăm câteva minute. Transferăm conţinutul tigăiii într-o tavă. Aşezăm bucăţile de pui şi pe fiecare vom pune câte o felie de şuncă  presată, câte una de roşie şi câte  una de caşcaval. Dăm la cuptor pentru 10 minute la 180 grade, doar cât să se topească  frumos caşcavalul. Servim puiul pe un pat de rucola alături de câteva ciuperci.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS