<
Poliţia informează

Politia Informează: MATERIAL LEMNOS CONFISCAT ÎN CADRUL UNEI ACȚIUNI

În perioada 03-06 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Ordine Publică și Poliția Orașului Huedin cu sprijinul Gărzii Forestiere Cluj au desfășurat acțiunide prevenire și control în domeniul silvic, în baza  planului de acțiune „Scutul Pădurii” pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul forestier.

Astfel, polițiștii au identificat în comuna Beliș, cantitatea de 253 mc de material lemnos, depozitată pe un teren neîmprejmuit, pentru care deținătorul nu a putut prezenta documente care să ateste proveniența legală.

În conformitate prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, a fost aplicata o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 de lei.Totodată, ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea  materialului lemnos, în valoare de aproximativ 68.000 lei, care a fost predat în custodia organelor silvice.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS