<
Poliţia informează

MATERIAL LEMNOS CONFISCAT

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 64 de ani, din comuna Negreni, care se deplasa pe DN1, pe raza localității Călata.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în interiorul autoutilitarei era încărcată cantitatea de aproximativ 15 mc de material lemnos, specie rășinoase, sub formă de cherestea, fără deținerea documentelor legale ale provenienței și transportului.

Materialul lemnos în valoare de circa 15.000 de lei a fost predat în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Huedin, iar mijlocul de transport indisponibilizat, conform prevederilor legale.

În cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de transport de materiale lemnoase fără documente specifice de transport, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.46/2008.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS