<
Poliţia informează

ARESTAT PREVENTIV PENTRU TÂLHĂRIE

ARESTAT PREVENTIV PENTRU TÂLHĂRIE

La data de 2 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 51 de ani, din județul Bihor, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 20 iunie a.c., în jurul orei 10.40, cel în cauză, aflându-se într-o zonă din cartierul Mănăștur, prin întrebuințarea de violențe și amenințări, ar fi deposedat-o de geantă pe o femeie de 57 de ani.

Cu ocazia activităților investigativ-operative, polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au identificat pe bărbat și au emis un mandat de aducere pe numele acestuia.

La data de 2 iulie a.c., bărbatul a fost depistat de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Beiuș în localitatea Bratești, din județul Bihor, fiind condus la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 3 iulie a.c., a fost prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, care au admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS