<
Actualitate

Accident rutier violent la Cluj. 5 persoane au ajuns la spital!

Accident rutier violent la Cluj. 5 persoane au ajuns la spital!

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident petrecut pe strada Oașului din Cluj-Napoca. În accident au fost implicate, din primele date, două autoturisme.

Într-unul dintre acestea un bărbat a rămas încarcerat, iar pompierii au intervenit pentru extragerea acestuia. În celălalt autoturism, un bărbat a reușit să iasă singur afară, suferind la o primă evaluare o leziune la un membru inferior.

Alte trei persoane necesită îngrijiri medicale. Toate victimele erau conștiente, a comunicat ISU Cluj.

Bărbatul încarcerat care a fost extras din autoturism, are aproximativ 60 de ani, s-a ales cu multiple traumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale din partea echipejului SMURD cu medic.

De asemenea, alte trei femei, cu vârste cuprinse între 24 și 57 de ani, respectiv un bărbat de aproximativ 25 de ani, au necesitat îngrijiri medicale.

Cu toții au fost transportați la spital. La misiune au luat parte trei autospeciale, două ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă și trei ambulanțe SAJ.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS