<
Actualitate

Accident rutier soldat cu decesul unei persoane în localitatea Viișoara

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 22:30, pe DJ 150, strada Unirii din comuna Viișoara, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției și nu a fost identificat până în prezent.

Din cercetările preliminare, a reieșit că un autovehicul, despre care momentan nu se cunosc detalii suplimentare, condus pe DJ 150 din direcția municipiului Câmpia Turzii către comuna Viișoara, a surprins și accidentat un bărbat de 67 de ani, din comuna Viișoara, care, în calitate de pieton, s-ar fi aflat pe partea carosabilă în momentul impactului.

Din nefericire, bărbatul a decedat la fața locului.

Ulterior accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj – Poliția Municipiului Câmpia Turzii a format o echipă complexă de polițiști care desfășoară activități de investigare și cercetare pentru identificarea conducătorului auto și a vehiculului implicat în accident.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor acestui eveniment și luarea măsurilor legale.
foto arhivă.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS