<
Poliţia informează

A intrat cu un BMW într-un stâlp

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier produs pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului, echipajul autospecialei cu modul de descarcerare a găsit un autoturism avariat în afara părții carosabile, cu ocupanții ieșiți din acesta, și un stâlp de susținere a liniilor de transport a energiei electrice avariat, sprijinit doar de cabluri.

Au fost asigurate măsuri pentru siguranță a salvatorilor și a participanților la trafic prin restricționarea zonei de sub stâlpul instabil și demontarea bateriei. A fost solicitată intervenția echipelor companiei de transport locale și a distribuitorului de energie electrică pentru deconectarea linilor de transport a energiei electrice.

Un bărbat și o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, au fost consultați la fața locului de către un echipaj SAJ fără a fi transportați la spital”, au transmis pompierii Clujeni.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS