<
Poliţia informează

5.000 de lei amenzi și 3 certificate de înmatriculare reținute de Poliția Câmpia Turzii într-o acțiune de control în trafic

În data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au desfășurat activități de asigurare și menținere a unui climat optim de siguranță publică, prevenirii și combaterii săvârșirii de infracțiuni, precum și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

La acțiune au fost angrenați și polițiști din cadrul Compartimentul Rutier cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj – Detașamentul 4 Jandarmi Turda.

Cu această ocazie, au fost legitimate 78 de persoane și oprite pentru control în trafic 54 de autoturisme, fiind efectuate 29 de testări cu aparatul etilotest.

În urma activităților derulate, polițiștii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de aproximativ 5.000 de lei și au reținut 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au derulat activități informativ-preventive în comuna Tritenii de Jos, fiind instruite aproximativ 30 de persoane cu privire la măsurile necesare care pot fi luate pentru a nu deveni victima vreuei infracțiuni.

Totodată, cu ocazia controalelor rutiere, polițiștii au constatat 2 infracțiuni pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS