<
Actualitate

40 de polițiști, jandarmi și specialiști, acționează în cadrul unei acțiuni în municipiul Câmpia Turzii

40 de polițiști, jandarmi și specialiști, acționează în cadrul unei acțiuni în municipiul Câmpia Turzii

În această dimineață, aproximativ 40 de polițiști, jandarmi și specialiști, acționează în cadrul unei acțiuni în municipiul Câmpia Turzii și localitățile adiacente.

Sunt angrenați polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, cu sprijinul serviciilor de investigare a criminalității economice, acțiuni speciale, arme, explozivi și substanțe periculoase, împreună cu Jandarmeria.

Scopul principal al acestei acțiuni este prevenirea și combaterea infracționalității stradale, verificarea persoanelor aflate sub măsuri judiciare sau urmărite în temeiul legii, prevenirea comerțului ilicit și a transporturilor rutiere ilicite, precum și verificarea deținătorilor de arme și a cetățenilor străini.

La acțiune iau parte și reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Inspectoratului General pentru Imigrări, ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală și ai Direcției Județene de Evidență a Populației.

Această acțiune face parte dintr-un set de măsuri continue luate de Poliția Română, pentru a menține un climat de siguranță publică și a descuraja orice activitate infracțională.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS