<
Pe scurt

CRIMĂ. O femeie de 73 de ani a fost găsită fără suflare. Polițiștii îl caută pe autorul crimei

În data de 8 iulie a.c., în jurul orei 13.50, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, o persoană a sesizat, printr-un apel la 112, faptul că în localitatea Mănăstireni, comuna Mănăstireni, a fost găsită o femeie, în vârstă de 73 de ani, decedată, care prezenta leziuni la nivelul capului.

S-a constituit o echipă complexă, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Secției 8 Poliție Rurală Huedin.

S-a procedat la efectuarea cercetării la fața locului, stabilindu-se că cele sesizate se confirmă, urmând a fi efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

De asemenea, se efectuează activități investigativ-operative pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și în vederea identificării autorului.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS