<
Mica publicitate

Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu revizuit Compania de Apă Arieș S.A.

COMPANIA DE APĂ ARIEȘ S.A. anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit, de către APM Cluj, fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Proiect Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată, în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 – 2020, prin scoaterea definitivă și temporară a unor suprafeţe din fondul forestier, prin proiectul: Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare”, propus a fi amplasat în mun. Turda – zona de Nord, judeţul Cluj.

Decizia APM Cluj precum și informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii pentru protecţia mediului din Calea Dorobanţilor, nr. 99, Cluj-Napoca și la sediul titularului Compania de Apă Arieș din localitatea Turda, str. Axente Sever, nr. 2, jud. Cluj, precum și la următoarea adresa de internet http://apmcj.anpm.ro. Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Calea Dorobantilor, nr. 99, Cluj-Napoca tel. 0264 410 722, fax 0264 410 716, e-mail office@apmcj.anpm.ro, în zilele de luni-joi, între orele 09:00 -14:00, vineri, intre orele 9-13 în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Cluj”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS