<
Pe scurt

ANUNȚ de mediu

Agrocom Legume Viisoara Societate Cooperativa titular al proiectului Înființare unitate pentru cresterea valorii adăugate a legumelor din exploatatiile Agrocom Legume Viișoara, propus a fi realizat in com. Viisoara, jud. Cluj, fn, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Cluj, de a nu solicita efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare pentru proiectul Înființare unitate pentru cresterea valorii adăugate a legumelor din exploatatiile Agrocom Legume Viișoara, propus a fi realizat in com. Viisoara, jud. Cluj, fn.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamentteaza pot fi consultate la sediul APM Cluj, Calea Dorobantilor nr. 99, in zilele de luni-vineri intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Cluj.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS