<
Fotbal

Victoria Viișoara – Arieșul Mihai Viteazu 0-2

Arieșul Mihai Viteazu a câștigat pe terenul celor de la Victoria Viișoara, scor 2-0, într-un meci ce a contat pentru etapa a V-a, din cadrul ligii a patra.

Meciul a început bine pentru Arieșul Mihai Viteazu, o echipă solidă, foarte bine așezată în teren, iar după câteva ocazii la poarta apărată de Fekete a venit și primul gol când după o centrare de pe partea stângă Dan Ștefan marchează pentru 1 la zero.

Cu două minute înainte de final, Cosmin Muresan înscrie golul doi pentru Arieșul Mihai Viteazu cu un șut frumos de la marginea careului.

În repriza a doua, elevii antrenați de Gabi Mocean au încercat să remonteze rezultatul însă experiența jucătorilor lui Vali Șandru și-a spus cuvântul, aceștia au ținut mingea departe de poartă iar ocaziile de gol fiind tot la poarta Victoriei Viișoara.

Un meci frumos per ansamblu, stricat însă, de nervii întinși la maxim ai jucătorilor, la finalul partidei, când după o încăierare generală Man și Șoancă au fost eliminați.

S-a terminat 2 la 0 pentru Arieșul Mihai Viteazu care urcă în clasament în fața Victoriei Viișoara.

Victoria Viișoara: Fekete – Baciu, Mocan, Sur, Tritean, Șoancă, Mureșan, D.Varga, O.Varga, Iepure, Indrei

Arieșul Mihai Viteazu: Rotaru – Crișan, Buglea, R.Moldovan, Mercean, Mărginean, C.Mureșan, Kiesz, D.Ștefan, Câțcăuan, A.Gall.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS