<
Fotbal

Motivul pentru care s-a amânat meciul Unirea Triteni vs ACS Florești

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, pe terenul de la Baza Sportivă Tritenii de Jos trebuia să aibă meciul din etapa cu numărul 7 a ligii a IV-a.

La cererea antrenorului echipei Unirea Triteni, Adi Chișu, meciul s-a reprogramat pentru data de 20 octombrie, începând cu orele 20.00, pe terenul echipei din Florești.

Motivul nefiind altul decât participarea principalilor jucători ai echipei Unirea Triteni la unul dintre cele mai puternice turnee de minifotbal din lume, Euro Bussnies Cup, desfășurat în Antalya chiar în acest weekend.

Echipa de minifotbal Gemina Cluj la care activează cei patru jucători: Duma Tudor, Paleoca Bogdan, Imbuzan Ovidiu și Adi Chișu, s-a oprit în sferturi, unde a suferit o înfrângere împotriva echipei Volna.

Adi Chișu dorește să mulțumească oficialilor AJF și conducerii echipei ACS Florești pentru înțelegere. Toți cei patru jucători au avut prestații foarte bune la turneul din Antalya fiind remarcați atât de organizatori cât și de adversari.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS