<
Fotbal

Ioan Onacă, câștigător al Cupei României a primit din partea clubului o plachetă și o minge cu autografele jucătorilor turdeni

La începutul meciului dintre Sticla Arieșul Turda și Minaur Baia Mare, profesorul Ioan Onacă, câștigător al Cupei României cu Arieșul Turda în 1961, a primit din partea clubului o plachetă și o minge cu autografele jucătorilor turdeni, ultimul jucător rămas în viață din echipa care a câștigat Cupa României dând și lovitura de start.

Profesorul Ioan Onacă este ultimul supravieṭuitor al acelei echipe de vis, un om deosebit care a făcut multe pentru Turda nu numai ca sportiv, dar şi ca dascăl.

„Societatea nostră evoluează într-un anumit sens, echipele sportive mici nu se pot întreţine, este foarte greu pentru a te menţine în liga a II-a. În prezent, fotbalul se face cu extrem de mulţi bani şi lucrurile sunt foarte complicate, ceva nu e în ordine din punct de vedere financiar şi în plus nu suntem convinşi că sportul înseamnă sănătate şi este echivalent cu şcoala. Nu poţi să faci şcoală fără sport.

Tinerii şi părinţii trebuie să înţeleagă că este important să facă mişcare. Trebuie să ne dăm seama cât de important este sportul. Eu am văzut şi am înţeles că se poate face şi şcoală şi fotbal. O să ne revenim încet, dar avem nevoie de timp. Chiar dacă joacă în Liga a IV-a, dacă au pasiune pentru ceea ce fac o să se ridice!”, declara cu puţin timp în urmă profesorul Onacă într-un interviu pentru Ziarul 21.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS