<
Actualitate

Gală de box profesionist organizată de Rai Boxing Club: Intrare liberă!

Sâmbătă, pe data de 17 iunie 2023, sala sporturilor „Horia Demian” va găzdui o remarcabilă gală de box profesionist, organizată de Rai Boxing Club. Evenimentul promite să fie unul plin de adrenalină pentru împătimiții acestui sport.

Începând cu ora 17:00 se vor desfășura meciurile de amatori, urmând ca după ora 18:00 să aibă loc șase meciuri de profesioniști, care vor reprezenta punctul culminant al serii.

Printre sportivii de top care vor intra în ring se numără și Chiorean Nicu și Mahgoub Tamer, cei mai așteptați luptători ai serii, ambii legitimați ai clubului organizator.

Cei doi sportivi sunt antrenați de fostul campion mondial, Victor Puiu Lupo, care a obținut de-a lungul carierei 20 de victorii în 24 de meciuri profesioniste, dintre care 9 prin knockout. Performanțele sale notabile includ câștigarea titlurilor WBC INTERNATIONAL și WBA LATINO, precum și titlul de Campion al Canadei și Quebecului timp de 8 ani consecutiv.

Cântarul oficial al sportivilor va avea loc în data de 16 iunie 2023, în incinta Iulius Mall, zona Atrium.

Acesta va fi un moment de pregătire și evaluare pentru sportivii implicați, iar publicul este invitat să îi susțină și să le ofere încurajări.

Gala de box profesionist este organizată de Rai Boxing Club, cu sprijinul generos al sponsorilor Ego Residence și Palace Bulevard Inn.

Evenimentul este deschis publicului larg, iar intrarea este liberă pentru toți pasionații de lupte.

Pentru mai multe informații și detalii, Rai Boxing Club vă stă la dispoziție la numărul de telefon: 0724 117 284 și pe adresa de email:  rai.boxing.club@gmail.com.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS