<
Actualitate

Video. U10. Progresul Călărași – FC Câmpia Turzii

Video. U10. Progresul Călărași – FC Câmpia Turzii

Vineri, 25 octombrie, de la ora 16.30 la Baza Sportivă Broscuța a avut loc meciul dintre Progresul Călărași și FC Câmpia Turzii la categoria de vârstă U10 meci contând pentru Etapa VII.
În premieră pentru acest campionat echipa din Călărași a evoluat pe un teren regulamentar (ca și gazdă) după ce în săptămâna trecută oficialii de la Câmpia Turzii au tras un semn de alarmă față de dimensiunile neconforme ale terenului de la Călărași (însă însă asupra acestui subiect vom reveni).
Meciul de Vineri 25 octombrie a fost un meci spectaculos unde copiii ambelor echipe și-au dorit victoria și au oferit microbiștilor prezenți la teren un spectacol fotbalistic frumos.
FC Câmpia Turzii și-a continuat forma bună de joc care a arătat-o în această ediție de campionat iar dominarea din teren s-a văzut și în acest meci.
Cu o multitudine de ocazii, cu driblinguri și faze frumoase de joc elevii lui Flaviu  au terminat meciul în bine meritatele aplauze ale părinților prezenți la meci.
Pentru FC Câmpia Turzii urmează meciul de acasă împotriva formației Luceafărul Cluj Napoca.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS