<
Actualitate

U17. FC Câmpia Turzii – Șc. G. Frata 2-1 (0-0)

U17. FC Câmpia Turzii – Șc. G. Frata 2-1 (0-0)

Joi, 10 octombrie, de la ora 17.00 pe Stadionul Municipal Câmpia Turzii, FC Câmpia Turzii a înfruntat pe Școala Gimnazială Frata, meci contând pentru etapa VI-a a campionatului de fotbal.

Elevii lui Cătălin Iurian au venit după victoria de la Florești, iar meciul de joi a fost unul de interes dat fiind și numărul mare de spectactori din tribună.

Meciul a început cu o tatonare din partea ambelor echipe  ca mai apoi ușor ușor FC Câmpia Turzii să pună stăpânire pe joc. Prima repriză a fost de notat doar ocaziile de gol ale echipei din Câmpia Turzii însă tabela a rămas neschimbată.

Reveniti de la vestiare, mult mai proaspeți, fotbaliștii din Câmpia Turzii reușesc să deschidă rapid scorul prin Vlad Varga care reușește un eurogol, șut de la 30m direct în vinclu.

După marcarea golului, elevii lui Cătălin Iurian rămân în atac iar în urma unui corner Ștefan Ionuț majorează direfența la 2-0.

În ultimele minute de joc Frata reușește golul de onoare iar meciul se termină 2-1 pentru FC Câmpia Turzii care acumulează 9 puncte în clasament.

Pentru FC Câmpia Turzii urmează deplasarea la Cluj Napoca pentru meciul cu Școala de Fotbal Dan Matei.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS