<
Actualitate

U15. FC Câmpia Turzii vs Juniorul Aiud 1-3 (0-3)

U15. FC Câmpia Turzii vs Juniorul Aiud 1-3 (0-3)

Grupa U15 de la FC Câmpia Turzii a disputat un amical în compania formației Juniorul Aiud, joi, 5 septembrie, de la ora 18.30 pe Stadionul Municipal “Mihai Adam” din Câmpia Turzii.

Pentru elevii antrenați de Cătălin Iurian a fost un test util împotriva unei echipe tari, în vederea pregătirii debutului noului sezon.

În prima repriză oaspeții au intrat mai bine în joc, au pasat mai mult și au ajuns cu ușurință la poarta gazdă marcând de altfel 3 goluri. Elevii lui Cătălin Iurian spre sfârșitul partidei au pus stăpânire pe joc dar nu au reușit să marcheze.

Reveniți de la vestiare, în repriza a doua Cătălin Iurian mută curajos și îl trimite pe Alex Ciava atacant acesta reușind să marcheze golul de onoare.

Repriza a doua a fost mult mai echilibrată, cu o presiune constantă a gazdelor dar meciul s-a terminat 1-3 pentru Juniorul Aiud.

Pentru categoria de vârstă U15, campionatul va începe pe 14 septembrie. În acest sezon grupa U15 de la FC Câmpia Turzii va avolua într-o grupă cu: FC Universitatea Cluj, Viitorul Cluj, Sticla Arieșul Turda, ACS Vasile Moga Apahida, Unirea Iclod, Young Boys Dej, Vulturul Mintiu Gherlii, Juniorul Cluj, Sănătatea Cluj, Luceafărul Cluj, Someșul Gilău

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS