<
Actualitate

U11. Meciul dintre Progresul Călărași și FC Câmpia Turzii nu a mai avut loc după ce terenul gazdelor este cu mult sub limita admisă de regulament

U11. Meciul dintre Progresul Călărași și FC Câmpia Turzii nu a mai avut loc, după ce terenul gazdelor este cu mult sub limita admisă de regulament

Meciul dintre Progresul Călărași și FC Câmpia Turzii, programat miercuri, 16 octombrie, NU S-A DISPUTAT deoarece terenul echipei gazdă nu se încadrează în limitele minime impuse de regulament. Arbitrii, la solicitarea oficialilor de la FC Câmpia Turzii, au măsurat și au constatat că dimensiunile terenului sunt mult sub limitele minime permise de regulament, terenul măsurând doar 47m lungime si 26m latime.
La categoria de vârstă U11 suprafata de joc trebuie să aibă dimensiuni 60-40 m/minim 58-38 m.
Oficialii de la Câmpia Turzii au anunțat organizatorii meciului (atât pe clubul din Călărași cât și AJF – organizatorul competiției) cu câteva zile înaintea disputării meciului de neregularitățile terenului pentru această categorie de vârstă pentru ca gazdele să poată muta meciul pe un teren REGULAMENTAR , dar din păcate nici unul dintre cele două entități enumerate mai sus nu au depus nici un efort pentru ca meciul să se desfășoare pe un teren regulamentar.
Dacă în cazul clubului gazdă putem spune că este vorba de subiectivism (își urmărește scopul personal) în cazul AJF și al comisiei de arbitri care trebuie să fie garantul respectării regulamentelor se ridică un mare semn de întrebare.

De ce permite AJF și de ce permit arbitrii nerespectarea regulamentului?

După ce meciul a fost suspendat pentru neregularități au apărut acuzații la adresa clubului din Câmpia Turzii că din tot județul Cluj doar ei cer respectarea regulamentului.

Replica a venit într-o postare: „Ne vom lupta pentru copiii nostri, pentru buna creștere a lor, ne vom lupta să le oferim un mediu corect și curat, indiferent de presiunile la care vom fi supuși”

Însă gravitatea situației este faptul că regulamentul se încalcă cu bună știință, mai grav este că cei care trebuie să fie garantul respectării regulamentelor acceptă astfel de practici iar asta merge mână în mână cu morcila în care se află fotbalul județean.
Dacă accepți nerespectarea regulamentului ești complice cu cei care îl încalcă. Exact ca atunci când accepți ca, copilul tău să intre într-un meci oficial „pe fals” ești defapt complice la un abuz. Nu ai nici un drept să faci aprecieri despre o competiție când tu cu bună știință încalci regulamentul și mai grav îi înveți pe copii să fie complici cu tine.
Cercul este unul vicios „politic, conducători, oficiali, arbitrii” care pătrund în fotbal și murdăresc o competiție în care respectarea regulamentelor ar duce ca acei copii care se antrenează zilnic pentru meciurile din campionat să crească CORECT, SĂNĂTOS și într-un spirit de Fair Play.
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS