<
Actualitate

Săptămână plină de meciuri pentru FCCT. Cap de afiș U15 – Sticla Turda – FC Câmpia Turzii

Săptămână plină de meciuri pentru FCCT. Cap de afiș U15 – Sticla Turda – FC Câmpia Turzii

Săptămână plină de meciuri pentru fotbaliștii de la Câmpia Turzii.

Azi joi grupa U10 antrenată de Flaviu Pop va întâlni pe Sticla Arieșul Turda ân etapa a II-a a campionatului județean de fotbal. Meciul se va desfășura de la ora 18.45 pe Stadionul Municipal Turda.

Grupa U15 antrenată de Cătălin Iurian va întâlni tot pe Sticla Arieșul Turda meci desfășurat de la ora 17.00 pe Stadionul Municipal Turda.

Meciul grupei U14 A.C.S. ARMENOPOLIS Gherla  – FC Câmpia Turzii a fost anulat.

Vineri 20 septembrie grupa U11 va întîlni formația ACS Piticii Veseli, meciul va avea loc la baza Lut cu începere de la ora 18.00.

Tot Vineri, 20 septembrie grupa U9 antrenată de Corneliu Bercea va întâlni într-un meci în deplasare pe ACS Napocense Stars Cluj Napoca de la ora 18.00 meci desfășurat la Baza Unirea.

Sâmbătă, 21 septembrie Grupa U17 va întâlni într-un meci în deplasare ce va conta pentru etapa III pe Sporting Cluj Napoca de la ora 16.30 meci desfășurat la Baza Sportivă Clujana.

Grupa U12 antrenată de Florin Mărginean va debuta în noua ediție de campionat în compania formației ACS Vasile Moga Apahida, meci desfășurat la Terenul din complexul Sportiv Broscuța de la ora 10.00.

Duminică, 22 septembrie FC Câmpia Turzii evoluează în etapa IV din Liga 5 în deplasare într-un meci desfășurat împotriva formației AS Urca.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS