<
Actualitate

Liga V. FC Câmpia Turzii – Spicul Luna 3-1 (2-0)

Liga V. Etapa III – FC Câmpia Turzii – Spicul Luna 3-1 (2-0)

Marius Gheorghe autorul unui hattrick pentru Fotbal Club Câmpia Turzii

Duminică 15 septembrie 2024 de la ora 16,00 a avut loc etapa a III a din cadrul Ligii a V-a a Campionatului Teritorial de Fotbal. Protagonștii acestui spectacol fotbalistic au fost echipa gazdă Fotbal Club Câmpia Turzii și Spicul Luna.

Partida de fotbal s-a disputat pe o vreme excelentă de joc și pe un gazon impecabil deși în urmă cu o zi, pe o vreme ploioasă, pe acest teren a avut loc meciul de fotbal dintre Fotbal Club Câmpia Turzii și Universitatea Cluj.

Organizatorii au făcut eforturi uriașe ca până la ora disputării meciului, terenul să arate în condiții excelente iar pentru asta noi îi felicităm.

Așa cum era de așteptat, partida a început în forță pentru jucătorii echipei gazdă care au făcut un joc excelent în benzi dar și pe contratac. Așa au apărut și ocaziile imense de gol pe care atacantul Denis Baciu a fost aproape de a marca.

Jocul oaspeților în prima repriză a fost greoi, forțați de jocul foarte bun al elevilor lui Aurel Mâțiu.

Primul gol al partidei este marcat de Marius Gheorghe după ce reia cu capul în poartă o centrare venită de pe partea dreaptă de atac. La două minute diferență același Marius Gheorghe reușește dubla cu un șut plasat de la 35 m și stabilește scorul la pauza FC Câmpia Turzii 2 Spicul Luna 0.

Pauza de la cabine se pare că a fost un sfetnic bun pentru echipa din Luna, care a ieșit mai bătăioasă de la cabine, dar jocul a fost din nou acaparat de echipa gazdă, cu mai multe incursiuni pe banda dreaptă și ocazii imense de a majora scorul.

Astfel că la un contratac al gazdelor, oaspeții l-au faultat de Denis Baciu, iar arbitru a dictat lovitură directă de la aproximativ 25 de metri. Lovitura directă executată în minutul 56 de Marius Gheorghe a depășit zidul făcut de oaspeți, iar mingea expediată a poposit în plasă, în stânga portarului.

Golul de onoare al celor de la Spicul Luna a venit în minutul 80, gol înscris de Bogdan Moldovan, care mai avuse-se și o bară la una din fazele anterioare.

Meciul s-a terminat 3-1 pentru Fotbal Club Câmpia Turzii, pentru care urmează meciul contra celor de la AS Urca.

Marius Gheorghe, autorul unui hat trick: -A fost un meci frumos, un meci destul de greu, un meci bun făcut de întreaga echipă. Sunt bucuros că am reușit să marchez trei goluri, un gol dintr-o centrare la care am înscris cu capul aici a fost o fază lucrată toată săptămâna cu dl antrenor, apoi un șut de la distanță și un gol din lovitură liberă. Mă bucur mult că am câștigat și Hai Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS