<
Actualitate

Liga V. FC Câmpia Turzii – Amicii Turda 0-2 (0-1)

Liga V. FC Câmpia Turzii – Amicii Turda 0-2 (0-1)

Etapa a VI-a a Ligii V-a de fotbal zona Câmpia Turzii a adus față în față pe FC Câmpia Turzii și Amicii Turda, meci desfășurat duminică, 6 octombrie de la ora 16.00 la Complexul Sportiv Broscuța.

Meciul a început bine pentru experimentata echipă turdeană care cu fotbaliști de calibru ce au jucat la Liga 3 pentru Arieșul Turda au un început de campionat excepțional, victorii pe linie. Cu un joc la mijlocul terenului excelent, turdenii reușesc să deschidă scorul în fața celei mai tinere echipe din campionat prin Silaghi care stabilește scorul la pauză.

Repriza a doua a început bine pentru FC Câmpia Turzii, care au intrat cu mai mult curaj, au dat drumu la presing și au pasat mai mult iar jocul a devenit unul atractiv. După câteva ocazii la poarta turdeană, Savu își arată clasa și majorează diferența la 2-0.

Într-o schimbare tactică, pentru a echilibra balanța de experiență din teren (3 copii de 17 ani a avut azi Câmpia Turzii în teren), Aurel Mâțiu îl introduce în teren pe Andrei Pintilie care are două ocazii mari de a marca dar meciul se încheie 0-2 pentru Amicii.

Amicii Turda își păstrează locul 3 în clasament cu 15 puncte la egalitate cu ACS Iara și UST Cornești în timp ce FC Câmpia Turzii ocupă locul 6 cu 8 puncte acumulate.

Pentru FC Câmpia Turzii urmează meciul cu Inter Turda.

De admirat a fost numărul mare de microbiști prezenți la Baza Sportivă Broscuța care pe ploaie și-au încurajat favoriții

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS