<
Actualitate

FC Câmpia Turzii vs Progresul Boian 2-2 (1-1)

FC Câmpia Turzii vs Progresul Boian 2-2 (1-1)

Duminică, 29 septembrie, de la ora 16.00 la Baza Sportivă Broscuța a avut loc meciul dintre FC Câmpia Turzii și Progresul Boian, meci contând pentru etapa V a Ligii V.
Pe o ploaie mocănească și rece meciul a fost unul de luptă între tânăra echipă gazdă FC Câmpia Turzii și puternica echipă oaspete Progresul Boian. Cu jucători puternici și cu experiență Progresul Boian a reușit deschiderea scorului dintr-un șut frumos plasat din marginea careului.
După marcarea golului, Aurel Mâțiu face o schimbare tactică, îl aduce în atac pe bătăiosul Darius Saroși și-l duce în bandă pe Denis Baciu care după o diagonală egalează la 1 cu o lovitură de cap și stabilește scorul la pauză 1-1.
Repriza a doua a continuat în același scenariu. Deși gazonul a rezistat destul de bine mingea a fost greu de controlat pe o iarbă udă. Astfel jucătorii au apelat la un joc de uzură în care efortul a fost de ambele părți unul foarte mare.
Progresul Boian a știut să-și scoată în avantaj experiența și reușește să treacă din nou în avantaj după ce exploatează o pasă greșită în apărarea celor de la Câmpia Turzii.
Băieții antrenați de Aurel Mâțiu nu renunță după primirea golului și continuă să atace iar David Ivașca reușește un gol de toată frumusețea pentru 2-2.
Pe finalul meciului Câmpia Turzii trece pe lângă victorie dar rezultatul de egalitate a fost unul echitabil având în vedere lupta din teren.
Pentru FC Câmpia Turzii urmează meciul cu Amicii Turda.
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS