<
Actualitate

FC Câmpia Turzii debutează în Cupa României – Duminică 25 august pe Stadionul Municipal

FC Câmpia Turzii debutează în Cupa României – Duminică 25 august pe Stadionul Municipal împotriva formației Steaua Gligorești

Juniorii de la FC Câmpia Turzii (grupa U19) vor evolua în sezonul 2024-2025 în Liga V (la seniori) după ce în acest an competițional AJF nu a organizat competiție la categoria de vârstă U19.

O decizie curajoasă a conducerii de la Câmpia Turzii, nebunească am putea spune dar la fel s-a zis și atunci când FC Câmpia Turzii în primul an de activitate a înscris 9 echipe în campionatele județene și Interliga.

DEBUT ÎN CUPA ROMÂNIEI

Duminică, 25 august de la ora 17.00 pe Stadionul Municipal Mihai Adam din Câmpia Turzii, FC Câmpia Turzii va debuta în Cupa României împotriva formației Steaua Gligorești.

Andrei Pintilie, manager Sportiv FC Câmpia Turzii: „Eu am încredere în copiii noștri. Am încredere în antrenori. Doar în meciuri puternice crești și asta ne dorim să creștem. Trebuie să venim cu toții la stadion să-i susținem pe acești copii pentru că ei reprizintă Câmpia Turzii. Hai Câmpia! Doamne ajută!”

Aurel Mâțiu, antrenor FC Câmpia Turzii: „Ne-am pregătit pentru campionatul U19. Din păcate în acest an nu se ține competiție pentru această categorie de vârstă. Deși am avut puțin timp pentru pregătirile pentru un campionat de seniori am tratat cu toată seriozitatea această decizie. Debutăm cu acești copii în Cupa României și am încredere în acești copii. Un mesaj pentru suporterii noștri: Haideți la stadion și susțineți echipa orașului! Doar împreună putem câștiga.”

Steaua Gligorești, adversara din meciul de duminică din Cupa României a terminat Campionatul Ligii V 2023-2024 pe locul VIII. O formație puternică care a reușit să învingă pe UST Cornești (Campioana ligii V 2023-2024).

FC Câmpia Turzii a debutat cu grupa U19 în Campionatul Județean 2023-2024. Copii de 15 ani, de 16 ani, de 17 ani s-au luptat în campionatul trecut cu adversari cu 2 ani mai mari. Din acest an acești copii se vor lupta cu seniorii. Un argument puternic pentru ca duminică să umplem stadionul și să-i încurajăm pe băieții noștri!

Duminică 25 august pe Stadionul Municipal Mihai Adam din Câmpia Turzii meci în Cupa României de la ora 17.00

FC Câmpia Turzii – Steaua Gligorești

Intrarea în stadion va fi posibilă începând cu ora 16.00. Suporterii vor avea acces pe stadion la Tribuna II (intrarea pe la poarta de acces nr. 2).

Hai Câmpia!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS