<
Actualitate

DEBUT. La 14 ani și 15 ani au debutat la SENIORI (Liga5) la FC Câmpia Turzii

DEBUT. La 14 ani și 15 ani au debutat la SENIORI (Liga5) la FC Câmpia Turzii

Meciul de Liga V dintre FC Câmpia Turzii și Șoimii Pădureni a însemnat debutul a doi jucători tineri, unul de 14 ani (U15) iar altul de 15 ani (U17) pentru echipa antrenată de Aurel Mâțiu. 

„Super Mâțiu GOL” antrenorul lui FC Câmpia Turzii a convocat pentru meciul din etapa a VIII-a a campionatului Ligii V de fotbal 2 copii de la U15, Alex Ciava (14 ani), Jacob Norbit (14 ani) dar și Péter Balázs de 15 ani jucătorul grupei U17.

FC Câmpia Turzii nu se abate de la filozofia sa de a promova copiii, astfel în meciul de la Liga 5 cu Șoimii Pădureni, Aurel Mâțiu a avut în teren un copil de 14 ani, un copil de 15 ani, și 3 copii de 16 ani. Practic în afară de Andrei Pintilie, Alex Rusu și căpitanul Andrei Ozvadă restul lotului au fost U19.

Alex Ciava debut la 14 ani: Căpitanul echipei de la U15, Alex Ciava a debutat la 14 ani la Liga V titular. Acesta a evoluat impecabil pe postul de fundaș dreapta și a avut o evoluție excelentă. Intervențiile sale au stopat atacurile tăioase ale Șoimilor din Pădureni iar evoluția sa a adus o singuranță în apărare.

Péter Balázs debut la 15 ani: Mijlocașul grupei U17 a debutat la 15 ani la Liga V. Acesta a fost introdus pe parcursul reprizei a II-a și a avut o evoluție bună. Fără artificii inutile Péter Balázs a încântat la debutul său. Péter este la a doua convocare la echipa mare iar debutul său a fost cu noroc, meci cu victorie

Jacob Norbit deși a fost în lot nu a apucat să debuteze încă. Norbit unul dintre cei mai buni fundași stânga din campionatul U15 este la a II-a convocare la echipa mare. FC Câmpia Turzii i-a mai avut în teren pe Vlad Varga – 16 ani, Domșa Ryan – 16 ani, David Hetea – 16 ani, Marius Gheorghe 17 ani (autorul unui hatrick).

Încă o dovadă că la Câmpia Turzii se muncește cu adevărat. Scopul de a crea fotbaliști și a-i promova la echipa mare începe să dea roade. În scurt timp Câmpia Turzii va avea o echipă de temut.

FC Câmpia Turzii rampă de lansare pentru tinerii fotbaliști

Nu doar proovarea tinerelor talente la echipa mare este una dintre rampele de lansare a tinerilor fotbaliști dar șiparteneriatul cu NORDENSA, prin care jucătorii lui FC Câmpia Turzii sunt monitorizați de scouteri care au lucrat pentru FC Bayern München, Arsenal F.C, Brentford F.C. și la FC Porto.

Fotbal Club Câmpia Turzii își continuă scopul principal de a crea fotbaliști, investind în tineri, punând accent mare pe copii iată că rezultatele nu întârzie să apară.

FC Câmpia Turzii are înscrise în campionat 12 echipe (U7, U8, U9, U10albastri, U10 galbeni, U11albaștri, U11 galbeni, U12, U14, U15, U17 și Liga V. Staff-ul tehnic de la FC Câmpia Turzii numără în acest moment 9 antrenori, managerul sportiv este Andrei Pintilie, antrenor cu licență B UEFA, iar antrenorii grupelor de copii și juniori sunt deținători ai licenței C UEFA.
Înscrierile continuă la FC Câmpia Turzii pentru toate categoriile de copii.

Pentru înscrieri apelați numărul de telefon: 0751 – 215 215

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS