<
Fotbal

CS Ocna Mureș – Sticla Arieșul Turda 2-1

Sticla Arieșul Turda a pierdut în fața celor de la CS Ocna Mureș în primul meci din actualul campionat al Ligii a 3-a de fotbal.

În prezenţa unei asistenţe numeroase, ocnamureşenii au început bine meciul, irosind o mare şansă de gol la reluarea cu capul, puţin pe lângă, a lui Ceaca, după o centrare de pe dreapta (13). Această oportunitate a anunţat golul care a deblocat tabela: reluare spectaculoasă sub bară, de la limita careului mare, a lui Socaci (18).

După primirea golului, turdenii au pus presiune asupra porţii amfitrionilor, însă fără efect pe tabelă.

Gazdele, incisive pe contraatac,  au înfipt încă un cuţit în rana vizitatorilor. Angajat ideal în careu de Căt. Creț, Cioară l-a învins cu un şut la colţul lung, din unghi, pe portarul Onciu, ieşit în întâmpinarea sa (26). Celălalt portar, E. Mihail, a fost omul finalului de repriză, având intervenţii senzaţionale la şuturile extrem de periculoase expediate de Fl. Dan (37) şi căpitanul oaspeţilor, Savu (42).

Noul goalkeeper al ocnamureşenilor a ieşit la rampă şi în debutul actului secund, fiind la post, cu armele defensive la îndemână, la „racheta” lui Vereş (61). Oaspeţii au izbutit totuşi să reducă din diferenţă înaintea intrării în ultimul sfert de oră al jocului. Fl. Dan a executat surprinzător, direct pe poartă, o lovitură liberă din lateral dreapta (74). Mingea a fost trimisă la semiînălţime, pe centrul porţii, însă nu a existat nicio reacţie din partea vreunuia dintre jucătorii gazdelor, inclusiv a portarului.

Acelaşi Fl. Dan putea restabili egalitatea pe tabelă trei minute mai târziu, însă mingea trimisă de el din interiorul careului, lateral dreapta, s-a scurs paralel cu linia porţii. Turdenii au cerut vehement penalty, pentru un presupus fault în careu, la Val. Marcu, la ultima fază (90+5), însă arbitrul de centru Roxana Recorean a răspuns… prin ultimul fluier al disputei! Nervozitatea oaspeților s-a manifestat printr-un geam spart la vestiare, apariția poliției la arenă, dar apoi lucrurile s-au calmat.

sursa: ziarulunirea.ro

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS