<
Fotbal

Adi Chișu: Nu trebuie să ne căutăm scuze, trebuie să fim bărbați să ne asumăm înfrângerile

Unirea Triteni a pierdut, scor 1-4, în fața celor de la Olimpia Gherla, într-o partidă ce a contat pentru etapa a III-a, din cadrul ligii a patra, meci desfășurat la Gherla.

Adi Chișu: Nu trebuie să ne căutăm scuze, trebuie să fim bărbați să ne asumăm înfrângerile.

Adi Chișu:  Îmi asum această înfrângere cât și tot ce se întâmplă la echipa! Trecem printr-o perioadă mai dificilă da cu siguranță ne vom reveni. Vreau să îi felicit pe băieți pentru efortul depus astăzi pe teren și pentru prezența la meci fiind că neoferind nimic financiar e greu să ai pretenții la rezultate notabile și la randament maxim din partea băieților.

Eu le mulțumesc că vin și dau totul pentru a câștiga unii de la serviciu alții de lângă copii și fac sacrificii pentru această echipă. Nu trebuie să ne căutăm scuze trebuie să fim bărbați să ne asumăm înfrângerile și să găsim soluții nu vinovați. Avem nevoie de timp să ne omogenizăm.

Ca echipă avem foarte mult de muncă cum am spus-o încă de la început în mai puțin de două luni de zile e greu să poți implementa ce ar trebui să facem pentru a fi o echipă competitivă.

Am mare încredere în băieți că ne vom reveni pentru că avem un lot de carcatere și mai devreme sau mai târziu ne vom reveni. Nu este o rușine sa pierzi 4-1 și nu cred că pentru Unirea Tritenii este o mare rușine această înfrângere, rușinile au fost altele 21-0 la Floresti să nu poți alinia un prim 11 acasă în meci oficial, astea sunt rusini și umilințe.

Au pierdut la scoruri mult mai mari echipe cu un potențial financiar mult mai mare ca al nostru nu trebuie să ne fie rușine de acest rezultat trebuie să găsim soluții și să iesim din aceasta pasă proasta.

Nu voi fii adeptul a face înmormântare la înfrângeri și nuntă la victori.

Trebuie să ne găsim un echilibru în tot ce facem pentru a deveni o echipă competitivă pentru că până la urmă acesta este obiectivul.

Sunt principalul vinovat pentru eșecurile din ultimele 2 etape și îmi asum responsabilitatea lor dar fără un minim necesar în cea ce privește posibilitatea financiara adică să oferi ceva jucătorilor nu poți face performanță. Eu le mulțumesc tuturor băieților din lot pentru aportul adus la această echipă și am încredere că pe viitor se poate mai mult!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS