<
Lifestyle & Timp liber

Frittata cu somon. Mic dejun delicios

Frittata cu somon

Ingrediente:

4 oua
100 gr somon file (fara piele)
2 lingurite capere
2-3 fire marar
1 lingura ulei
sare, piper negru

Mod de preparare:

Intr-o tigaie de 16 cm diametru incingeti uleiul si dati focul la mediu spre mic. Asezati bucatile de peste in tigaie si prajiti 1 minut pe fiecare parte. Scoateti somonul pe o farfurie si sfaramati-l cu o furculita. Daca pestele a lasat prea multa grasime puteti sa o scurgeti din tigaie. Puneti somonul sfarmat inapoi in tigaie.
Turnati imediat peste el ouale batute cu putina sare, piper negru macinat, mararul tocat fin si caperele (scurse daca sunt in otet sau desarate in apa rece daca sunt cu sare; daca sunt mai mari le puteti toca un pic).
Lasati tigaia pe foc inca 1 minut, pana vedeti marginile inchegate.
Transferati tigaia in cuptor, la 190C si coaceti-o 10 minute (verificati cu un cutit in centru, sa fie facuta).
Serviti frittata calda sau la temperatura camerei cu broccoli fiert pe abur.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS