Pe scurt, este vorba de un teren (pășune) pe care un cetățean, din spusele cetățenilor, îl ocupă abuziv și pretinde că are acte doveditoare în acest sens, eliberate de Apele Române. Mai mult, cetățeanul cu pricina și-a încercuit zona printr-un gard electric. Consilierii și viceprimarul în funcție au luat legătura cu Apele Române care au confirmat faptul că cetățeanului nu i s-a eliberat nici un act conform căruia pășunea i s-a atribuit lui.
O parte dintre consilieri locali au spus că nu este normal să fie puși pe drumuri cetățenii și că problema ar trebui rezolvată de administrația locală.
„Ne deplasăm noi împreună cu poliția, cerem documente justificative iar dacă nu deține acele acte, îi dăm un termen de eliberare a terenului”
„Toate terenurile care se dau pentru o pășune într-o Unitate Administrativ Teritorială trebuie să fie intabulate, ceea ce până acum nu s-a respectat și nu s-a făcut, iar darea în folosință către cetățeni se face prin atribuire directă celor care dețin asociație. Cei care nu au asociație, trebuie să vină la licitație publică. Așa spune legea” declara edilul Ioan Zeng.