<
Actualitate

Video. Campioana Mihaela Tivadar va antrena Potaissa Turda în noul proiect în handbalul feminin de la Turda

Un nou proiect sportiv a luat naștere la Turda, acolo unde AHC Potaissa Turda și-a lansat luni, 9 septembrie, proiectul în handbalul feminin.

Cine va coordona proiectul în handbalul feminin de la Potaissa Turda?!

Coordonatorul centrului de junioare va fi fosta mare internațională, Mihaela Tivadar.

Cine este Mihaela Tivadar?

Mihaela Tivadar s-a născut la Câmpia Turzii în 1982, a copilărit în Triteni, iar palmaresul sportiv este unul absolut fabulos:

1999 Germania – campioană europeană de junioare

2000 Franța – campioană europeană de tineret căpitan al echipei României

2005 Rusia  – vicecampioană mondială

2010 Danemarca –  medaliată cu bronz la Campionatul European

1998, 1999, 2000 – campioană națională de junioare cu CSS Viitorul Cluj

1997, 1998 –  Universitatea Ursus Cluj locul 3 în liga națională

2005, 2006 – Rulmentul Brașov campioană națională de senioare, câștigătoarea Cupei României și a EHF Cup

2006, 2007 –  Oltchim Râmnicu Vâlcea campioană națională de senioare și câștigătoarea Cupei Cupelor

2007, 2009 Elda Prestigio campioană și vicecampioană a Spaniei câștigătoare a supercupei Spaniei

2010, 2011 –  Jolidon Cluj vicecampioană națională

Mihaela Tivadar a fost prezentă la Turda, în conferința de presă organizată la sala „George Barițiu”, alături de Flaviu Sâsâeac (președintele AHC Potaissa Turda) și Cristian Matei (primarul Municipiului Turda).

Declarații de presă

Flaviu Sâsâeac: “Bună ziua şi bine ați venit la conferința noastră de presă, vă mulțumin că ați ales să participați într-un număr atât de mare, ne onorează faptul că toată presa locală este prezentă în acest moment alături de noi. Îi avem alături de noi pe domnul primar Cristian Matei şi pe Mihaela Tivadar, şeful centrului de junioare din cadrul AHC Potaissa Turda, începând cu 1 septembrie, le mulțumesc că sunt aici alături de mine.  E un proiect pe termen scurt, mediu și lung.  Vom înființa aceste trei grupe de junioare. Ulterior, vom realiza întreaga piramidă, iar după aceasta, să țintim spre o echipă în Divizia A, unde fetele să demonstreze că au valoare. Încrederea e maximă în Mihaela și în persoanele cu care va colabora. Ea va fi liderul pe partea feminină și are parte de toată încrederea noastră.”

Cristian Matei: “Eu aş vrea doar să discutăm câteva considerente ale acestui aspect, care l-ați auzit acum în premeieră, despre centrul de junioare la handbal fete, fiindcă Turda nu este numai a băiețiilor şi dacă vă aduceți aminte la ultima conferință de presă am discutat în preambul despre acest proiect, complementar proiectului cu băieții, dar şi complementar cu activitatea de volei feminin. Desigur ambele cluburi, noi ca şi cel feminin nu demult au luat ființă, vor fuziona în cadrul aceluiaşi proiect care într-un final, pot să vă spun acum ceva mai mult, că va avea o valoare de minim 5 milioane de euro, pentru Turda şi se va constitui practic într-un campus sportiv, asta însemnând nu numai sală de sport dar şi posibilități de cazare pentru sportivii care nu locuiesc neapărat în Turda şi spații adiacente pentru dezvoltarea acestor activități. Eu sunt acum în căutarea acestui spațiu, probabil că ne vom orienta în zona de poli de agreement şi sportiv, care vă spuneam că se va constitui din partea de stadion, acel bazin de înot didactiv, sala polivalentă care urmează să înceapă anul acesta, acum parcul, pentru care am făcut deja primii paşi şi a cărui proiectant este domnul Tivadar care a proiectat şi parcul Nimfea din Oradea, iar încetul cu încetul, acolo se va decontamina 10 ha, o să încercăm să găsim o poziție pentru acest campus care să fie perfect integrată pentru întreg ansamblu sportiv şi de agrement care va exista acolo”

Miahaela Tivadar: “M-am întors acasă, eu practic sunt de lângă Câmpia Turzii, din Triteni Colonie, iar handbalul l-am început la Cluj pentru că în zonă nu era absolut nimic, decât la şcoală, iar când Flaviu a venit cu acest proiect chiar am fost încântată, pentru că ştiu că foarte mulți copii, cel puțin la băieți sunt foarte bine puşi la punct, şi mă gândeam că şi la fete am putea face exact la fel sau poate chiar mai mult, poate sunt mai doritoare fetele decât băieții. Sunt încântată de ce am găsit, cred că vom colabora foarte bine, am jucat la U Cluj, mulți ani, acolo mi-am început cariera deci practic sunt acasă”.

Începând cu această săptămână, Mihaela Tivadar, împreună cu reprezentanți ai clubului AHC Potaissa Turda vor fi prezenți în școlile turdene, pentru a prezenta face primele selecții.

Pentru început, vor fi trei echipe de junioare (6-7 ani, 8-9 ani și 10-11 ani).

Clubul turdean nu va percepe nicio taxă, AHC Potaissa Turda urmând să suporte toate cheltuielile în ceea ce privește deplasările, meciurile, pregătirea și echipamentul sportivelor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS