Actualitate

Scrisoare deschisă. Președintele Asociației Teritoriale a Refugiaților și Deportaților Câmpia Turzii: Noi, cei care am construit acest oraș, pe umerii cărora s-au creat uzine, blocuri, străzi și parcuri, îl felicităm pe domnul Dorin Nicolae LOJIGAN, pentru că duce Câmpia Turzii la un alt nivel!

Noi, cei care am construit trecutul Municipiului Câmpia Turzii, suntem entuziasmați de prezent și încrezători în viitor!

Fiecare dintre noi am contribuit la construirea a ceea ce generațiile de acum numesc „Câmpia Turzii”.

Fie că am muncit în Combinatul Metalurgic, la Sere, la Lut sau în funcții publice, am pus umărul la construirea unui oraș. Privim acum în jurul nostru și vedem ce frumos continuă construirea și dezvoltarea Municipiului Câmpia Turzii.

Ne place să vedem că totul se dezvoltă într-un mod armonios, că este important pentru actuala administrație publică locală și punctul de vedere al comunităților de seniori. Suntem mândri de ceea ce se realizează la Câmpia Turzii, de implicarea domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, în viața publică și mai ales în proiectele de dezvoltare și în obiectivele de investiții.

Astăzi, Câmpia Turzii este un oraș care evoluează, în care copiii pot alege să facă sport în diverse ramuri, seniorii au locuri de socializare și de relaxare, iar multe persoane au locuri de muncă bine plătite, aproape de casă, datorită implicării dumneavoastră în proiectul industrializării municipiului.

Câmpia Turzii are infrastructură de educație extraordinară, are spital în care condițiile s-au îmbunătățit considerabil, medicii dau dovadă de empatie și implicare, iar oamenii sunt tratați așa cum se cuvine. Ne place să ne trăim viața în Câmpia Turzii, locul pe care – de zeci de ani – îl numim acasă!

Noi, cei care am construit acest oraș, pe umerii cărora s-au creat uzine, blocuri, străzi și parcuri, îl felicităm pe domnul Dorin Nicolae LOJIGAN, pentru că duce Câmpia Turzii la un alt nivel! Vă mulțumim pentru implicare, pentru faptul că ați accesat fonduri europene pentru dezvoltarea comunității și pentru că ați ținut mereu cont și de părerea noastră.

Vă susținem în demersurile viitoare și vă dorim succes în activitatea administrației publice locale.

Cu stimă, Susana RUSU, Președintele Asociației Teritoriale a Refugiaților și Deportaților Câmpia Turzii

Ioan MOLDOVAN, Președintele Asociației Pensionarilor și Persoanelor Vârstnice din Câmpia Turzii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

SUS