<

Actualitate

Rețeta zilei: Somon la cuptor cu legume 

Somon la cuptor cu legume

Ingrediente:

1 file de somon – 150g/portie
5 fire groase de sparanghel – cu tulpinile groase taiate (aprox 2 cm)
1/2 ardei gras galben – taiat bastonase
1/4 ceapa rosie – feliata
5-6 rosii cherry – taiate in jumatati
1 lingurita miere
sare de mare si piper proaspat macinat
1/2 lime – feliat

Mod de preparare 

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius.
Taiati o bucata de hartie de copt de dimensiune aproximativa 15×30 cm.
Pentru a ansambla “pachetelul” puneti paranghelul in mijlocul hartiei de copt, urmat de ardei, ceapa rosie si rosiile cherry. Adaugati apoi fileul de somon deasupra legumelor, si asezonati generos cu sare si piper. Puneti o lingura de miere deasupra si 3 felii de lime.
Impachetati apoi hartia de copt formand un pachetel, exact ca in video-ul de mai sus.
Gatiti in cuptorul incins pentru 12-15 minute, pana cand somonul este gata si varful unuei furculite intra cu usurinta in peste.
Gustati, asezonati cu sare si piper daca este nevoie, si serviti cat este cald! Pofta buna!

 

Rețeta zilei a fost oferită de Rețete și Diete

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS