<
Actualitate

Rețetă delicioasă de ciocolată de casă, se topește în gură!

Ingrediente:

270 g lapte praf

180 g zahăr

120 g unt

100 ml apă

50 g cacao

Alune, nuci sau stafide – opțional – după gust

Cum se prepară?

Amestecați laptele praf cu cantitatea de cacao din rețetă până când se omogenizează.

Puneți la fiert apa, în care adăugați zahărul pentru a obține un sirop; compoziția rezultată trebuie ținută pe foc aproximativ 6 minute de la momentul în care a început să fiarbă; vă veți da seama că a ajuns la consistența potrivită în momentul în care se va forma un sirop mai gros; acum este momentul potrivit să adăugați untul și să amestecați bine până când untul se va topi.

Turnați siropul cu unt peste amestecul de lapte praf și cacao. Tot acum puteți adăuga, după gust, alunele, nucile sau stafidele – aveți grijă însă ca alunele și nucile să fie suficient de bine mărunțite. Mixați bine compoziția până când se omogenizează.

Puneți compoziția într-o tavă. Nivelați frumos deasupra. Pentru a se întări, puneți ciocolata de casa la rece pentru câteva ore. Să o savurați cu plăcere! Poftă bună!

Rețeta va fost oferită de:

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS