Românii nu concep masa de Paște sau de Crăciun fără măcar un platou cu aperitive. Sigur că în functie de sezon preparatele diferă, dar regula de bază rămâne: acestea trebuie să fie cât mai variate, iar platoul, cât mai atrăgător. În această privință, cei de la Restaurant Nicolas Tritenii de Sus vin în ajutorul gospodinelor și vă prezintă cele mai bogate și gustoase platouri pentru Paște.
Asa cum era de așteptat, ouăle, brânza, dar și preparatele din carne sunt alimente de bază atunci când vorbim de aperitive pentru Paște. Aceștia au inclus în lista lor platouri cu 12 sortimente de preparate a 2,600 kg/ platou-120 lei,
Platou fiptură Nicolas cu garnitură și salate (coaste de porc, ceafă, cotlet la cuptor, cârnăciori, friptură pui, cartofi cu rozmarin, orez cu legume, ciuperci cu brânză, murături asortate) 2,8 kg
Pret 190 lei
la cerere se livrează la domiciliu, sâmbătă 18.04.2020
Vă invităm să descoperiți propunerile lor. Comenzile se primesc telefonic până miercuri 15.04.2020, ora 20:00. Sunați acum la nr. de telefon: 0753434971 sau telefon fix: 0264285567 pentru comenzi.