<
Actualitate

Restaurant Nicolas pregătește platouri bogate și delicioase pentru sărbătoarea Paștelui

Românii nu concep masa de Paște sau de Crăciun fără măcar un platou cu aperitive. Sigur că în functie de sezon preparatele diferă, dar regula de bază rămâne: acestea trebuie să fie cât mai variate, iar platoul, cât mai atrăgător. În această privință, cei de la Restaurant Nicolas Tritenii de Sus  vin în ajutorul gospodinelor și vă prezintă cele mai bogate și gustoase  platouri pentru Paște.

Asa cum era de așteptat, ouăle, brânza, dar și preparatele din carne sunt alimente de bază atunci când vorbim de aperitive pentru Paște. Aceștia au  inclus în lista lor platouri cu 12 sortimente de preparate a 2,600 kg/ platou-120 lei,

Platou fiptură Nicolas cu garnitură și salate  (coaste de porc, ceafă, cotlet la cuptor, cârnăciori, friptură pui, cartofi cu rozmarin, orez cu legume, ciuperci cu brânză, murături asortate) 2,8 kg

Pret 190 lei

la cerere se livrează la domiciliu, sâmbătă 18.04.2020

Vă invităm să descoperiți propunerile lor. Comenzile se primesc telefonic până miercuri 15.04.2020, ora 20:00. Sunați acum la nr. de telefon: 0753434971 sau telefon fix: 0264285567 pentru comenzi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS