<
Actualitate

Reinvent HoReCa by INiZIO. Un eveniment cu și despre reinventare celui mai afectat domeniu din România

În contextul pandemiei COVID-19, domeniul HoReCa rămâne în continuare unul dintre cele mai afectate, iar soluția este reinventarea. Așadar, la inițiativa celor de la INiZIO România, în data de 25 februarie va avea loc webinarul hybrid online și gratuit, REINVENT HoReCa. Evenimentul se adresează antreprenorilor din domeniul HoReCa, mai cu seamă celor din Centrul Transilvaniei, județele: Cluj, Bihor, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Alba și Mureș. Iar prin intermediul celor 13 invitați care activează în industrie mai mult de 10 ani, vor fi abordate următoarele subiecte:
•Hoteluri & Unități de cazare – perspective noi de evoluție;
•Bucătărie & Restaurante (F&B) – reinventarea pe timp de criză;
•Siguranța sanitară în pandemia Covid – implementarea sistemelor de prevenție și protecție, special concepute pentru HoReCa;
Reinvent HoReCa by INiZIO este menit să fie prezent regional și local, devenind o voce comună a intereselor antreprenorilor și dezvoltând un dialog important în industria HoReCa. Principalele direcții de activitate vor fi:
•Setarea tendințelor și noutăților profesionale din domeniu;
•Crearea de parteneriate strategice cu ONG-uri specializate și autorități, pe proiecte de dezvoltare, informare, educație și promovare.


Experiența specialiștilor participanți la webinar este oportună și necesară pentru reinventarea sectorului HoReCa. Agenda webinarului care va începe joi, 25 februarie, începând cu ora 11:00, va fi următoarea:
Panel 1 (45 min) – Hotel & Unități de cazare:
•Călin Ile, Președinte FIHR și Director General @ IBIS Timișoara
•Zsolt Torjai, General Manager @ Hampton by Hilton, Cluj
•Anamaria Ștefănuțiu, General Manager @ Hotel Boutique Roser House, Bistrița
•Ștefan Balaur, COO @ Continental Hotels, România
Panel 2 (45 min) – Bucătărie & Restaurante (F&B):
•Chef Cezar Munteanu, București
•Chef Roland Suciu @ Restaurant Baracca, Cluj
•Chef & Owner Jonas Schaefer @ Valea Verde Retreat Transylvania, Mureș
•Chef & Owner Eugen Pocian @ Restaurant Corsarul, Oradea
•Cristian Găvan, General Manager @ Conacul Secuiesc, Alba
Panel 3 (45 min) – Siguranță sanitară în pandemie COVID:
•Cătălin Mihăiescu, Cluster Division Manager Institutional RO, UA & BG @ ECOLAB
•Constantin Danciu, Development Manager @ Hygienium România
•Ramona Tomuța, Expert HACCP, Oradea
•Anca Văcărencu, Director @ ACCACIA Elite Hoteliere, București

Gazda webinarului va fi Hajnal Komos de la INiZIO România. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de facebook INiZIO și va putea fi vizionat gratuit pe canalul public YouTube, după terminarea sesiunii live.
Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați pe adresa de email: office@inizio.ro.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS