<
Politic

10 lucruri despre Avram Gal

Mărturisire

”Deoarece trăim într-o lume a informației neverificate, a zvonurilor de tot felul, a denigrării și a
bârfelor, am hotărât să vă vorbesc eu despre mine, despre lucruri mai puțin știute din viața mea, dar mai ales să răspund întrebărilor, știrilor și zvonurilor, răspândite pe rețelele de socializare și în mediul politic, astfel încât să mă cunoașteți așa cum sunt și nu cum spun alții!

Candidez la funcția de Primar al municipiului Câmpia Turzii, de aceea consider că lucrurile trebuie
lămurite direct și fără perdea!

Vă invit să mă cunoașteți mai bine!”
Avram Marius GAL

1. ANII COPILĂRIEI LA CÂMPIA TURZII
________________________
M-am născut în Câmpia Turzii, la 26 iunie 1976, într-o familie modestă de oameni simpli și cu frica
lui Dumnezeu. Sunt primul fiu dintre cei patru copii ai familiei noastre: Avram, Claudiu, Vasile și Andreea, toți fiind azi împliniți profesional și familial, dăruindu-le părinților noștri opt nepoți.

Anii copilăriei i-am petrecut în cartierul Centru, pe vremea când orașul Câmpia Turzii se afla într-o
perioadă de sistematizare și de reconstrucție. Îmi aduc aminte cu mare drag cum ne jucam în nispiul adus pentru construirea blocului unde astăzi funcționează Cofetăria DANA. Ne jucam așa cum era obiceiul perioadei anilor 80, cu mai puține jucării, fără tablete sau telefoane smart, dar cu mulți copii și cu mult suflet. Nu pot să mă laud că am fost un copil extrem de cuminte, dar nici nu am fost mai neastâmpărat decât alții. De fapt aș putea spune că era o perioadă când toți eram egali sau cel puțin ne simțeam la fel.

Am urmat cursurile școlii gimnaziale Nr. 2, astăzi Școala Avram Iancu, unde am avut-o ca
învățătoare pe regretata doamnă Măglaș Maria.

Viața noastră de copii era una modestă dar fericită și sănătoasă, ne jucam în Berc, Parcul Mare de
astăzi, în curtea școlii, mergeam la ,,Cinematograf ’’, la matinal sau la filmul de la ora 17, după care cu mare poftă mergeam la cofetăria din centru unde, frucola și prăjitura Noruleț ne îndulceau copilăria.

2. VISURILE TINEREȚII
________________
Ca orice tânăr, la acea vreme trebuia să servim patria, astfel că în anul 1995 am fost încorporat al
UM 0389 din Lugoj, o unitate militară a Ministerului de Interne, specialitatea Jandarmerie.

Trebuie să recunosc de la început că nu a fost o perioadă ușoară pentru mine, brusc de la libertatea de acasă să te trezești într-o unitate militară de excelență unde ordinea, disciplina și munca în echipă sunt foarte importante. Am cunoscut restricțiile regimului cazon, dar mai ales am început să cunosc diferiți oameni, să văd cum se comportau în funcție de interes și în funcție de rezistența la stress și la efort fizic.

Cu toate acestea, aveam un singur gând: să-mi termin armata, să plec din țară în occident, unde să adun niște bani și să mă întorc apoi acasă pentru a-mi face o casă și a-mi întemeia o familie.

Pot să spun că acestea erau visurile majorității tinerilor generației mele. Mulți dintre noi asta am și făcut până la urmă; unii au reușit, însă din păcate pentru mulți visul occidentului s-a transformat într-un coșmar.

3. PRIMA AFACERE
______________
După cum am menționat mai sus, m-am născut într-o familie modestă care în acele timpuri nu avea resursele necesare pentru ca eu să-mi pot împlini idealurile, așa că mi-am luat viața în propriile mâini și în 1997-1998 am plecat în Austria. Am plecat pentru a munci, a strânge niște bani și apoi a mă întoarce în țară unde doream să încep o afacere, care să-mi ofere posibilitatea de a trăi mai bine în țara mea.

Străinătatea a fost o experiență dură, occidentul în realitate nu era așa cum l-am visat eu; acolo nu te poți baza decât pe tine și pe Dumnezeu. Cu toate greutățile întâmpinate am reușit să găsesc un loc de muncă și să mă întorc în țară cu niște bani adunați. Astfel, în anul 1998 am înființat firma ABC Pompier, societate care funcționează și azi. ABC Pompier este o afacere de familie, care încă ne oferă posibilitatea să trăim decent, în țara noastră.

Firma prestatoare de servicii în domeniul PSI a fost și o consecință a faptului că în perioada 1996-
1997 am fost angajat ca lucrător în cadrul formațiunii de Pompieri a Primăriei muncipiului Câmpia Turzii.

4. FINALIZAREA STUDIILOR
________________
Trăim încă într-o societate unde diploma este mai importantă decât inteligența și priceperea, o
mentalitate pe care în occident nu o întâlnești; acolo contează mai mult ceea ce știi să faci și mai ales cât de repede știi să faci un lucru, să fii pragmatic.

Cum vă povesteam m-am întors din Austria în țară și m-am lovit de realitatea de la noi; am realizat că dacă vreau să fac ceva relevant pentru mine și comunitatea din care fac parte, o mare problemă vor fi diplomele. Școala și studiile aveau să fie mai importante și nu școala vieții.

Am decis să-mi finalizez studiile; m-am înscris la un liceu curs seral, pe care l-am absolvit în anul
2004, după care am urmat Facultatea de Comunicare si Relatii publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative Bucuresti. Am fost licențiat în 2009, apoi am urmat masteratul tot în Relații publice la SNSPA Bucuresti șii un curs al Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, în
managementul strategic, curs absolvit în 2011. De asemenea, sunt absolvent al Colegiului Național de Apărare București și al Institutului Diplomatic Român, specializat în relații internaționale.

Acestea fiind spuse, pentru mine nu reprezintă un titlu de glorie faptul că am terminat mai multe
studii superioare. Este mai degrabă o recunoaștere a sistemului de valori din societatea în care trăim astăzi.

Ceea ce vreau să vă mărturisesc însă, este faptul că am făcut aceste studii așa cum le fac majoritatea studenților: studiind. Spre exemplu, am facut un liceu seral așa cum au făcut mulți din generația mea, așa cum l-a absolvit chiar și primarul actual. Însă spre deosebire de alți politicieni (căci despre ei este vorba), eu am urmat o facultate de stat, acreditată de Ministerul Educației, care încă funcționează la cel mai înalt nivel din domeniu și încă dă societății specialiști în politică, relații internaționale și administrație publică.

5. CUM SE ÎNCEARCĂ ÎNLĂTURAREA MEA DIN CURSA POLITICĂ?
______________________
Când am optat pentru politică mi-am asumat expunerea; expunerea în fața opiniei publice și
expunerea la posibilitatea fabricării unor dosare politice care nu au nimic de a face cu justiția.
Cu toate că soluția dată de către judecătorul de cameră preliminară m-a surprins și dezamăgit,
încrederea mea în justiție nu s-a zdruncinat, rămân convins că există judecători care vor înțelege substratul politic al dosarului.

Pe această cale aș adresa o întrebare tuturor oamenilor care cunosc și înfăptuiesc justiția: ați mai
întâlnit spețe în care autorii faptei de fals în înscrisuri oficiale să nu fie trimiși în judecată, procurorul apreciind că nu se impune începerea urmăririi penale in personam deoarece nu există interes public și să fie trimiși în judecată presupuși instigatori la comiterea acelei fapte pentru care nu a existat inters public pentru a fi cercetată?

Ei bine, în dosarul aflat pe rolul instanțelor și în care figurez, situația este exact așa: sunt acuzat că aș fi instigat la săvârșirea unei fapte de fals pentru care procurorul a înțeles să stingă acțiunea penală în ceea ce îi privește pe autorii falsului pe motivul că nu există interes public în urmărirea infracțiunii de fals în înscrisuri oficiale.

Desi pentru fals nu a existat interes public, acuzatorii au decis că pentru instrigarea la acea faptă
există un interes major care să justifice trimiterea în judectă a instigatorilor, la baza acuzației stând declarațiile de martor ale celor trei autori ai falsului.

Se poate, din păcate să se aplice dublul standard dacă faci politică: unii care au făcut un fals nu sunt urmăriți și nici trimiși în judecată, cisunt audiați ca martori, iar alții, cu funcții politice sunt cercetați, acuzați și trimiși în judecată pentru instigarea la fapta autorilor lipsită de importanță.

Am susținut în cererile și excepțiile formulate în fața judecătorului de cameră preliminară că din
moment ce constatarea lipsei interesului public pentru exercitarea acțiunii penale cu privire la fapta de fals intelectual în înscrisuri oficiale, are efecte in rem, stabilindu-se de către procuror că fapta săvârșită la care s-ar fi instigat nu prezintă un pericol social major, în mod automat, presupusa acțiune de instigare ar fi trebuit să se rezuma la instigarea la o faptă care nu prezintă pericol social major și pentru care lipsește interesul public de a se exercita acțiunea penală, dar se pare că judecătorul de cameră preliminară are o altă viziune.

Rămâne de văzut cum se va motiva încheierea judecătorului de cameră preliminară, îmi voi exercita drepturile procesuale cu bună credință și plin de speranța că justiția se va înfăptui.

Îi asigur pe toți cei care m-au susținut, mă susțin sau mă vor susține, pe toți cei care mă cunosc și îmi cunosc implicarea în viața civică a orașului meu, că un dosar politic început încă din anul 2016 nu a reușit să își atingă scopul de a mă îndepărta din viața politică așa cum și-au dorit unii, ci m-au determinat să lupt încrezător în justiția română și în cea divină.

6. POCĂIT, CREȘTIN SAU PRETEXT POLITIC/ELECTORAL?!
__________________________________
Știm deja cu toții că valorile europene sunt bazate pe unitate în diversitate și în respectarea depturilor fundamentale ale omului. Printre acestea se află și apartenența la o religie, cult sau denominațiune spiritual; un astfel de subiect se afirmă doar, nu se comentează.

Dar pentru că în campania electorală din orice subiect se face o miză politică, lideri și membri de
partid care se declară creștini cu frica lui Dumnezeu (deși acest subiect nici nu are ce căuta în politică) își permit să vorbească despre credința unora ca fiind un dezavantaj politic.

Eu m-am născut într-o familie tradițională de creștini penticostali. Bunicul meu, Gal Ioan a fost un
evanghelist prigonit de regimul communist, iar socrul meu este creștin ortodox, sfăt la biserica din Sopor.

M-am născut într-o familie de creștini așa cum peste 80% din cetățenii din Câmpia Turzii se declară, unii creștini ortodocși , alții creștini catolici, greco-catolici, reformați, baptiști, și așa mai departe. Toți avem același Dumnezeu, toți ar trebui să cunoștem pocăința pentru că este un atribut fundamental al creștinismului, nu doar o religie. Mai mult decât atât trebuie să ne respectăm atât crezul familiei noastre, cât si pe cel al semenilor noștri.

Din păcate, în anul 2020, încă mai există reminiscențe din regimul comunist când a-ți afirma public crezul era o mare problemă. Unii adversari politici încearcă să se folosească de acest lucru mergând pe logica următoare: pe Avram nu-l votează oamenii că e ,,pocăit”!

Un lucru fals și primitiv, având în vedere că românii au votat un președinte protestant unitarian, pe Klaus Iohannis, că apreciază un musulman pe Raed Arafat și că cetățenii din Câmpia Turzii își doresc un primar al tuturor credincioșilor, indiferent de religie.

7. CANDIDATURI PRECEDENTE ȘI ,,TRASEISM” POLITIC
___________________________________
M-am decis să abordez un subiect greu de combătut și de explicat, controversele despre cât de serios sau de neserisos sunt, despre precedentele mele candidaturi la Primărie și despre așa-zisul traseism politic..

Unii vorbesc din prisma faptului că nu mă cunosc destul de bine, alții mă cunosc doar din vorbele
adversarilor mei, care au făcut din aceasta, în repetate rânduri, un subiect politic cu tentă electorală.

În 2008, am candidat pentru prima dată la funcția de Primar, din partea unui partid ,,no name”,
respectiv Forța Democrată și am reușit să intru ,,în finală” cu primarul Ioan Vasinca. Fiind un partid nesemnificativ, Forța Democrată s-a destrămat rapid, așa că am fost nevoit să trec sub tutela altui partid, Partidul Conservator.

În 2012 am candidat din partea Partidului Conservator, obținând din nou locul doi, singurul meu
dezavantaj și de data aceasta fiind partidul relativ mic. După alegerile locale de atunci, Partidul Conservator s-a divizat, o parte fuzionând cu ALDE și o parte devenind PPU-SL.

Astfel în 2016 am ajuns să candidez din partea PPU-SL, un partid nou înființat la acea vreme,
necunoscut pe plan local, care a reușit totuși să trimită trei candidați în Consiliul Local și să îmi ofere posibilitatea de a obține funcția de Viceprimar.

Acum las la latitudinea dumneavoastră concluzia: era mai simplu să îmi îngrop cariera politică, fără să mai ajung în punctul în care mă aflu azi sau să îmi asum faptul că aș putea primi această etichetă de ,,traseist politic”, dându-vă astfel șansa de a mă vota, cu speranța că perioada în care am fost Viceprimar a adus rezultate vizibile pentru oraș. (Vezi punctul 8.)

8. REZULTATELE MUNCII DE VICEPRIMAR; MUNCA ÎN ECHIPĂ ALĂTURI DE PRIMARUL
RADU HANGA ȘI CITY MANAGERUL PETRE POP

___________________________________
În anul 2015, am avut onoarea să lucrez în calitate de Viceprimar, alături de primarul Radu
Hanga și city managerul Petre Pop. A fost un an în care am demonstrat că pot lucra în echipă și că
acest fapt mi-a dat posibilitatea să arăt că experiența mea de consilier parlamentar și faptul
că înțeleg foarte bine sistemul guvernamental de la București, au dus la realizarea unor proiecte pentru oraș cum ar fi Parcul Industrial Câmpia Turzii.

Vă invit să vedem ce am realizat, într-un singur an de mandat și chiar aș dori să comparați aceste realizări cu cele ale primarului Dorin Lojigan, din cei patru ani de mandat ai dânsului.

 

• PARCUL INDUSTRIAL CÂMPIA TURZII
Conform Dispoziţiei nr.178 din 11.03.2015 privind delegarea unor atribuţii viceprimarului municipiului Avram Gal, primarul municipiului Câmpia Turzii dispune, art. 1 pct. III – “Elaborează politici şi acţiuni concrete pentru crearea de noi locuri de muncă în Municipiul Câmpia Turzii” şi pct. IV – “Punerea în funcţiune a Parcului Industrial Câmpia Turzii sub toate aspectele sale: juridic, organizatoric şi funcţional”.

În data de 18.09.2014 în şedinţa de Consiliu Local a fost aprobată înfiinţarea societăţii Parc Industrial Câmpia Turzii SRL şi au fost votaţi primii administratori ai societăţii.

În decembrie 2014 am fost la Bucureşti – Guvernul României pentru obţinerea avizului de înfiinţare a Parcului Industrial şi la Ministerul Fondurilor Europene pentru consultări în vederea obţinerii de facilităţi pentru investitorii din Parcul Industrial Câmpia Turzii.

În data de 17.12.2014 s-a emis certificatul de constituire a Parcului Industrial Câmpia Turzii.
În luna mai am fost personal la Bucureşti să ridic Ordinul de acordare a statutului de Parc Industrial şi acordarea facilităţilor necesare dezvoltării agenţilor economici din zonă, emis la data de 17.04.2015.

• ÎMBUNĂTĂȚIREA ACTIVITĂȚII SPITALULUI MUNICIPAL DIN CÂMPIA TURZII
Conform Dispoziţiei nr.178 din 11.03.2015 privind delegarea unor
atribuţii viceprimarului municipiului, primarul municipiului Câmpia Turzii
dispune, art. 1 pct. V – “Se ocupă de îmbunătăţirea activităţii Spitalului
Municipal DR. CORNEL IGNA, atât din punct de vedere al datoriilor
tehnico-medicale, cât şi a asigurării condiţiilor optime de lucru pentru
personalul medical”.

Încă din luna septembrie a anului 2014 au fost aprobate fondurile necesare pentru demararea lucrărilor de amenajare a curţii Spitalului Municipiului Câmpia Turzii.

În luna noiembrie a anului 2014 am avut onoarea să mă întâlnesc cu domnul
Secretar de Stat Raed Arafat şi am purtat o discuţie privind dezvoltarea Spitalului
municipal Câmpia Turzii!

În data de 05 .11. 2014, m-am deplasat la Bucureşti – Ministerul Sănătăţii, unde mam întâlnit cu domnul Secretar de Stat Alin Tucmeanu şi am discutat despre aprobarea înfiinţării unei secţii de
neurologie la Spitalul Municipal Dr. Cornel IGNA Câmpia Turzii.

În aceeaşi luna a anului 2014, domnul Ministru Secretar de Stat Alin Tucmeanu, a vizitat Spitalul
Municipal Câmpia Turzii.

La sfârşitul lunii noiembrie 2014 am avut întâlnire cu doamna dr. Diana Loreta Păun,
Manager la Institutul Naţional de Endocrinologie PARHON din Bucureşţi. În
urma discuţiilor purtate, doamna dr. Păun împreună cu conducerea Institutului au donat un
mamograf Spitalului Municipal Câmpia Turzii.

La începutul lunii decembrie 2014, a fost semnat protocolul de predare-primire a mamografului
pentru Spitalul Municipal “Dr. Cornel Igna Câmpia Turzii”.


Tot în luna decembrie a anului 2014, a fost donat Centrului pentru Îngrijire Persoane Vârstnice, din partea unor structuri filantropice din Danemarca, un aparat în valoare de peste 2000 euro pentru recuperare medicală.

În luna mai a anului 2015 am depus la Bucureşti – Ministerul Sănătăţii, adrese pentru înfiinţarea
unui Compartiment de Primiri Urgenţe şi dotarea cu aparatură tehnică medicală a Spitalului
Municipal Câmpia Turzii.

Din data de 02.06.2015 Spitalul Municipal “Dr. Cornel Igna”, are un nou serviciu medical, secţia de
neurologie.

“Dacă în perioada 2008 – 2012 se vorbea de:
1.INCHIDEREA SPITALULUI (în această perioadă s-a închis Secţia de Dializă fiind mutată la Turda –
secţia aducea aprox. 12 miliarde de lei venit spitalului/an);
2.TRANSFORMAREA SPITALULUI ÎN AZIL DE BĂTRÂNI;
3.TRANSFORMAREA SPITALUILUI ÎN SECŢIE A SPITALULUI TURDA ŞI SUBORDONAREA
ACESTUIA CONDUCERI DE LA TURDA;
4.NU ERAU DOCTORI SPECIALIŞTI CARE SĂ DOREASCĂ SĂ LUCREZE ÎN SPITAL.
23
Azi, se vorbeşte despre:
1. LAPAROSCOP ( CHIRURGIE LAPAROSCOPICĂ MINIM INVAZIVA- se operează în condiţii
moderne);
2. SPITALUL ARE MAMOGRAF ( investigaţile se pot face la Câmpia Turzii în condiţii moderne);
3. SECŢIE DE NEUROLOGIE (cu specialist, medic primar);
4. DISPENSAR TBC MODERN (care se transformă în Dispensar de Pneumofiziologie, pentru prima data
din 1998 funcţionează aparatul de raze);
5. UN SPITAL CURAT ŞI BINE DOTAT!
În 2020-2024 se va vorbi despre:
1. C.P.U. (Compartiment de Primiri Urgenţe) la Câmpia Turzii;
2. TOMOGRAF la Câmpia Turzii (pentru investigaţii medicale performante);
3. STRATEGIE PE DOMENIUL SĂNĂTĂŢII (Implementam pe fonduri UE un sistem de management al sănătăţii eficient);
4. DE UN SPITAL EUROPEAN!”

• FINANȚARE DE LA MINISTERUL DEZVOLTĂRII PENTRU REABILITAREA CLĂDIRII
TAXE SI IMPOZITE

TurdaNews scria atunci: Viceprimarul Avram Gal și administratorul public Petre Pop s-au aflat azi
într-o delegaţie la Bucureşti, la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice,
unde au semnat un contract de finanţare de 3 miliarde de lei vechi, pentru noua clădire a
serviciului Impozite şi Taxe Locale.

”Este vorba de o finanţare în completare pentru lucrările la noua clădire în care
va funcţiona serviciul de Impozite şi Taxe Locale, o locaţie modernă, cu
standarde europene, în care atât angajaţii, cât şi contribuabilii, vor avea
posibilitatea să interacţioneze în mod civilizat. Este un semn de respect pentru
cetăţean şi e îmbucurător că Guvernul ne ajută financiar pentru acest obiectiv”, a precizat Avram Gal.

• SUPRAVEGHEREA LUCRĂRILOR DE ASFALTARE ÎN ORAȘ
În perioada în care am fost Viceprimar am supravegheat lucrările de asfaltare și am pus mare preț pe calitatea acestora.

• DEPUNEREA DOCUMENTAȚIEI PENTRU ASFALTAREA MAI MULTOR STRĂZI DIN
CARTIERUL ȘARÂT

În data de 11.08.2015 am depus documentaţia la Ministerul Dezvoltării cu privire la proiectul în valoare de 3 mil lei pentru asfaltarea mai multor străzi din cartierul Şarât.

• SUSȚINEREA ACTIVITĂȚILOR SPORTIVE DIN MUNICIPIU

M-am implicat în campanii umanitare:
– am înmânat diplome sportivilor din echipa de volei;
– donaţii de echipament sportiv pentru copii care practică sport în proiectele şi structurile finanţate de administraţia locală;

• DEPUNERE DOCUMENTAȚIE PENTRU INVESTIȚIA ÎN CREȘA PINOCHIO
În data de 24 iulie 2015 am depus la Ministerul Devoltării Regionale şi Administraţiei Publice
documentaţia pentru obţinerea finanţării de la Guvern a obiectivului de investiţie “Creşa Pinochio”, se va face creşă în Câmpia Turzii pentru copii pană în 3 ani.


• INVESTIȚII ÎN HALA AGROALIMENTARĂ DIN PIAȚA MICĂ.
În luna iulie 2015, alături de Preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Mihai Seplecan, am
semnat la Consiliul Judeţean un contract de 3,5 miliarde lei alocaţi de Ministerul Dezvoltării
Regionale şi Administraţiei Publice pentru hala Agroalimentară din piaţa mică.

• FINANȚARE PENTRU AMENAJARE PASAJULUI DE TRECERE PESTE CALEA
FERATĂ
În data de 22.06.2015, am fost la Bucureşti, în urma întâlnirii cu Secretarul General al Ministerului
Transporturilor, am primit finanţare pentru amenajarea pasajului de trecere peste calea ferată din Cartierul Şarât către centrul oraşului. În data de 03 septembrie 2015 a fost emis ordinul de începere pentru lucrările de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată din Câmpia Turzii, strada Dr. I. Raţiu.

9. ULTIMELE ATACURI POLITICE ÎNAINTE DE VICTORIE
Dragi prieteni, vă anunț că sunt bine, chiar mai bine decât își doresc adversarii mei politici și mai
determinat să lupt pentru a demonstra că încă se poate schimba ceva la Câmpia Turzii. Că încă se poate face o politică pozitivă, fără injurii, amenințări sau dosare politice.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere, pentru încrederea și sprijinul acordate în aceste zile.

De fiecare dată când mi-am exprimat intenția de a candida la funcția de primar, mi-am asumat faptul că aș putea fi hărțuit, linșat mediatic sau acuzat în dosare politice inventate cu scopul de a-mi denigra imaginea, apărute surprinzător în preajma campaniei electorale.

Nu e puțin suspect că exact după anunțarea candidaturii mele apar știri în toată presa despre un dosar politic pe numele meu, reluându-se veșnica temă?!

Cu răbdare, de fiecare dată am demonstrat că nu este așa! Și de această dată sunt hotărât să vă
demonstrez același lucru: justiția se face de către magistrați, nu pe facebook sau prin mass-media, iar dezbaterea politică trebuie să aibă în centrul său problemele cetățenilor, nu interpretarea politică a unui simplu demers juridic.

Dacă e nevoie totuși să trec prin astfel de momente neplăcute, nu regret, dacă în final voi reuși să fac ceva pentru Câmpia Turzii. Sunt convins că cetățenii acestui oraș au înțeles miza acestui război politic, și pot face diferența prin votul lor la următoarele alegeri!

Nu renunț la candidatură și acum mai mult ca niciodată sunt mai decis și mai hotărât să lupt pentru primăria Câmpia Turzii și pentru comunitatea noastră. Tot acest scandal nu face decât să mă motiveze mai mult să lupt pentru o politică pozitivă, corectă și pentru a demonstra că aceste tactici mârșave, care se folosesc prea des în ultima vreme, nu au ce căuta într-o țară europeană.

10. DE CE AȘ FI UN PRIMAR MAI BUN DECÂT DORIN LOJIGAN!
___________________________________
Voi răspunde la această întrebare punctual:
• Pentru că deși îmi doresc de mult timp să fiu ales Primar al municipiului Câmpia Turzii, nu fac asta pentru un moft sau un statut în societate, ci pentru că vreau să îmi ajut comunitatea și să demonstrez că ceea ce am promis se poate realiza. În cei 17 ani de când fac politică, mi-am dezvoltat abilități și aptitudini de Leader (lider) printre care atitudine, perseverență, determinare, comunicare și transparență, calități foarte importante în administrația publică.
• Pentru că aș fi primarul tuturor cetățenilor din Câmpia Turzii, nu numai al membrilor partidului din care fac parte.
• Pentru că aș trata toți funcționarii din Primăria Câmpia Turzii ca pe colegii mei, fără preferați,
dezvoltând un climat de stabilitate, liniște și siguranță la locul de muncă.
• Pentru că nu aș bloca nici un tânăr antreprenor care dorește să investească și să își construiască o afacere în Câmpia Turzii.

• Pentru că aș face din administrația locală o instituție prietenoasă nu una de superioritate și aroganță,
în care cetățeanul să găsească întelegere, respect, și încrederea că problema cu care vine îi va fi
rezolvată.
• Pentru că aș reda frumusețea orașului nostru, care merită mult mai mult decât starea în care se află acum:
– Curățenie și întreținere permanentă
– Străzi asfaltate, modernizate și trotuare reabilitate
– Spații verzi îngrijite și întreținute permanent
– Locuri de joacă moderne și parcuri dotate corespunzător unde copiii, părinții și vârstnicii
să se poată relaxa în timpul liber
– Crearea de condiții pentru tinerii care vor să deschidă afaceri mici, locale.
Aceasta este dorința și intenția mea: împreună să schimbăm felul în care arată acum orașul nostru. Avem nevoie de lucrări de calitate, de echipe de lucru pregătite din punct de vedere profesional, de multă voință și de multă dorință de muncă.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS