<
Actualitate

Interviu cu Cozmina Copil, manager Ballroom Milexim: ” Suntem aici să satisfacem toate pretențiile și dorințele mirilor. Calitatea serviciilor ne recomandă”

Zilele trecute, Ballroom Milexim a organizat o degustare cu preparate din meniul de nuntă. Peste 50 de perechi de miri s-au delectat cu cele mai gustoase și inedite mâncăruri, realizate cu atât profesionalism de către bucătarii iscusiți din cadrul Milexim.

În acest context, am dorit să aflăm lucruri noi și informații la cald despre evenimentele organizate de Ballroom Milexim pe anul 2022 chiar de la un reprezentant al societății. Astfel, purtăm discuții cu doamna Cozmina Copil, Manager Ballroom Milexim, care a binevoit să ne răspundă la câteva întrebări.

Rep.: Bun găsit la această degustare a preparatelor din meniul de nuntă pentru anul 2022. Suntem la Ballroom Milexim, o sală frumoasă, schimbată și în care s-au investit sume importante privind preparatele din bucătărie, scaune sau acustica sălii.

Cozmina Copil: Mulțumesc frumos și bine ati venit în locatia noastră. Suntem bucuroși să vă avem astăzi alături de noi. Suntem bucuroși să ne avem mirii de anul acesta prezenți și o parte din sfătuitorii lor în a-și alege meniul, respectiv socrii, nașii, părinții. S-au investit sume importante, s-a și văzut acest lucru. Avem sprijinul domnului director general Mihai Buțurcă care este foarte preocupat de ceea ce viitorii noștri miri și oaspeți își doresc. Orice idee, orice sugestii care ajunge la dânsul este pusă în practică. Așa cum bine ați observat, am avut doar un sezon cu scaunele de o altă nuanță, s-a dorit altceva s-a și schimbat. Modernizăm parcarea, va fi o parcare mult mai mare iar locurile de parcare nu o să mai fie o problemă sâmbăta și duminica. Sperăm ca invitații care ne trec pragul să se simtă bine la noi și să ne putem adapta tuturor cerințelor și dorințelor pe care ei le au.

Rep.: Am observat, de asemenea, și o schimbare a sălii pe nuanță și daca în trecut era o problematică în privința antifonării sălii ( acustică), am observat ca s-au investit mulți bani în lucrul acesta.

Cozmina Copil: Legat de partea aceasta a antifonării a sălii ( acustica sălii), au fost contactați experți de către dnul Mihai Buțurcă, ne-au dat sfaturi, ne-au spus ceea ce se poate face și s-a investit și în această parte a sălii și se vede acest lucru.

Rep.: Să ne spuneți câteva cuvinte despre preparatele pe care bucătarii iscusiți din cadrul Milexim le-au pregătit pentru mirii anului 2022.

Cozmina Copil: În spatele a tot ceea ce vedeți este o echipă foarte complexă. Începând de la bucătarii noștri care sunt și în restaurant, în fiecare an investim și în schimbarea meniului, pentru că vedeți că domeniul culinar este foarte vast. Anul acesta avem niște bucătari de la Cluj pe care i-am rugat să vină și să ne mai învețe câte ceva. Vrem să evoluăm în fiecare an și vrem să fim tot mai buni. Nu suntem perfecți și nu vom fi dar încercăm să fim buni. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat cu această degustare și în crearea acestui meniu. Aici ma refer la bucătarii din Milexim, bucătarii care ne-au instruit.

Tot ceea ce se vede este o echipă foarte unită. Începând de la femeile care fac curățenie și pe care aș dori să le amintesc, pentru că fără ele nu am putea face nimic, până la bucătarii, ospătari, toată lumea își aduce contribuția pentru ca evenimentul să iasă bine. Coordonarea fetelor de la biroul contabilitate, am nevoie și de ajutorul lor și nu în ultimul rând patronii, care îmi dau voie sau acceptă ca unele sugestii să fie puse în practică și nu spun niciodată NU unui lucru nou sau a unei investiții pe care noi considerăm că trebuie să o facem în Ballroom Milexim. Îmi place să cred că am format o familie în acest Ballroom. Poate că la prima înfățișare pentru unii sunt rea sau sunt acră. Sunt și critici, însă încerc tot timpul să fie aproape perfect. Poate și din acest motiv sunt și așa de exigentă. Într-adevăr, am niște ospătari foarte buni, o echipă foarte închegată, sunt foarte uniți și întotdeauna îmi sar în ajutor. Niciodată nu o să putem mulțumi pe toată lumea dar încercăm să facem asta. Acceptăm și sugestiile din partea celor care vin la noi, vrem să fim mai buni.

Rep.: Domeniul Horeca este unul dintre cele mai afectat ramuri economice din România…

Cozmina Copil: Din păcate așa este. Am fost foarte receptivă la reacțiile pe care mirii le au văzând preturile afișate în mape, se pare că sunt destul de înțelegători. Ne-am gândit și la asta, am stat la masă toți și am gândit ce am putea face pentru ei. Pentru a le fi mai ușor, ne-am gândit să le oferim pachetele pe care le vedeți, multe servicii pe care să nu le mai plătească extra și, oarecum, să le reducem lor din cheltuieli. Nu putem face totul, așa cum nu se poate face fără un organizator de evenimente așa cum sunteți d-voastră, sau fără o florărie său fără o cofetărie, dar am încercat să includem alte servicii în acest meniu pentru ca bugetul lor să nu fie atât de afectat. Din păcate, costurile la energie și gaze nu ne ocoloesc nici pe noi, suntem un domeniu foarte afectat și faptul că noi chiar gătim, nu luăm semipreparate ca să ne reducem din costuri, din păcate gazul și curentul ne ridică costurile. Sperăm să înțeleagă toată lumea. Furnizorii ne transmit zilnic și săptămânal despre prețuri. Am observat reacțiile mirilor, se pare că înțeleg și ei. Sperăm să trecem cu bine acest sezon pe care îl așteptăm de doi ani.

Rep.: Am văzut că sunteți plini pe anul 2022, mai sunt ceva șanse pentru 2023?

Cosmina Copil: Vreau să spun cu mândrie că pentru anul 2023 avem deja toate zilele de sâmbătă ocupate și puține zile de duminică libere, ceea ce ne facem să credem că chiar suntem buni.

Rep.: Sunteți buni pentru că din acest motiv sunteți de atât timp pe piață. Aici ma refer la Pensiune și Restaurant. Iar acest Ballroom, această sală extraordinară, foarte bine făcută, atât pe interior cât și pe exterior, mai mult ca sigur o să mulțumească cerințele cele mai exigente ale mirilor. Un mesaj pentru mirii anului 2022 și potențiali miri ai anului 2023?

Cozmina Copil: Pentru mirii anului 2022 vreau să le spun că mă bucur că sunt gazda lor, sunt omul din fața unui echipe foarte mari și foarte închegate, sper să pot să le satisfac toate cererile, să le înțeleg toate pretențiile și dorințele și sper ca la final să spună ca au luat o decizie corecta în momentul când au decis să își facă evenimentul la Ballroom Milexim. Aceasta este dorința mea personală și asta doresc și pentru șefii mei, ca la rândul lor să audă doar de bine din organizarea de evenimente de care, pot să vă spun cu mândrie că mă ocup.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS