Joi, 05.12.2019, în așteptarea lui Moș Nicolae, elevii Colegiului Emil Negruțiu au pregătit o prezentare de produse cu degustare în cadrul acjtivitații speciale, dedicată sărbătorilor de iarnă „Tradiții culinare de Crăciun”.
Această activitate este cuprinsă în proiectul județean „Tradiții culinare” pe care școala noastră îl desfășoară de câțiva ani și care se bucură de multă popularitate în rândul elevilor noștri și al școlilor partenere (Liceul Tehnologic Vlădeasa, Huedin; Liceul Tehnologic Someș, Dej; Liceul Tehnologic Nr.1, Cluj-Napoca; Liceul Ucecom Spiru Haret, Cluj-Napoca.) cărora le mulțumim pentru implicare.
„Dorim să mulțumim în mod deosebit doamnei și domnului director ai colegiului pentru susținere, mulțumim de asemenea, COMPANIEI DE APĂ ARIEȘ TURDA, sponsorul oficial al proiectului care a îmbrăcat haina lui Moș Nicolae, oferind cu generozitate cadouri copiilor.
Și nu în ultimul rând, vrem să felicităm elevii de la Turism si alimentație (mulțumirile noastre se adresează în special părinților acestor elevi) coordonați de doamnele profesor Nemeti Marilena, Frunzăreanu Mihaela, Maier Adina, Pașc Daniela, Curșeu Adriana, Felecan Maria, fără de care sărbătorile nu ar mai avea gustul dulce al bucuriei copilărești.
Mulțumim pentru atmosfera de sărbătoare creată de recitalul de colinde interpretat de Corul Colegiului sub îndrumarea domnului profesor Soameș Dănilă.
Felicitări tuturor si ne revedem la anul!
SĂRBĂTORI FERICITE!” au postat organizatorii pe pagina oficială de Facebook a Colegiului Emil Negruțiu din Turda.