Rubrica “Pagina de Agricultură” revine în Ziarul 21 unde Radu Pușcaș, un fermier din tată în fiu, a fost de acord cu interviul nostru și ne va povesti despre secretul roșiilor de Câmpia Turzii cu gustul copilăriei noastre. De multe ori cumpărăm roșii din import, arată perfect ca și formă ca și culoare iar prețul este unul relativ necompetițional dar gustul este departe de gustul roșiilor pur românești.
Așa se face că în aceste zile am cumpărat un kilogram de roșii de pe piață, vă spun sincer pita cu unsoare și cu roșii este ca un desert pentru cei mai în vârstă dintre noi. Unsoarea provenită de la un porc crescut în Frata, pita făcută în cuptor iar atunci când am gustat roșia parcă m-am dus în urmă cu anii, când roșia era roșie iar pita era pită. Da, avea gustul acela puternic de roșie. Nu am stat mult pe gânduri și m-am întors în piață pentru a sta de vorbă cu cel de la care am cumpărat roșiile. Un tip tânăr din Câmpia Turzii, care muncește de dimineață până seara așa cum a învățat de la bunicul său. A fost de acord să ne ofere un un interviu despre secretul acestui gust minunat de roșii de Câmpia Turzii.
Despre o zi din viața de fiermier, despre roșii, despre muncă, despre agricultură despre piața de desfacere în rubrica “Pagina de Agricultură”, cu invitatul nostru, Radu Pușcaș, de luni, 17 august, în Ziarul 21 …la toatee punctele de difuzare a presei.