În aceste zile vizitatorii Salinei Turda au parte de o întâlnire inedită, cu trofeul din acest an al prestigiosului festival Cerbul de Aur.
Acesta este expus la intrarea în mina de sare, iar vizitatorii obiectivului turistic au ocazia să câștige bilete la festivalul din acest an de la Brașov și facă și un selfie cu trofeul.
„Câștigă invitatii la Cerbul de Aur 2019.
✔Vizitezi SalinaTurda.
✔️ Fă o fotografie cu cerbul!
✔️ Încarcă imaginea pe contul tau de Facebook sau de Instagram cu mesajul „Vino la Cerbul de Aur ” si #cerbuldeaur2019!
✔️ Apoi adaugă link-ul postarii tale în sectiunea de comentarii la postarea dedicata concursului pe pagina de Facebook Cerbul de Aur – Golden Stag și… fa-ti bagajul pentru cel mai mare Festival International de Muzică!” transmit pe contul de Facebook, reprezentanții Salinei Turda.
Cerbul de Aur revine anul acesta cu o nouă ediție ce va avea loc în perioada 22-25 august 2019, spectacolele urmând să se desfășoare pe parcursul a 4 seri.
Festivalul va reuni, pe scena sa, alături de concurenţi, artişti de top din întreaga lume, iar organizatorii pregătesc publicului mai multe surprize, care vor fi dezvăluite pe măsură ce se apropie data evenimentului. Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes deschid seria recitalurilor.
Ediţia 2019 promite să fie una spectaculoasă, în acord cu tendinţele actuale în producţiile şi evenimentele de gen şi să conducă la selectarea celui mai bun interpret dintre finalişti.
Tot mai multe evenimente vor să-și asocieze imaginea cu Salina Turda
După ce Liga Campionilor de Drone a început să cucerească şi Europa într-un mod grandios, organizatorii au desfășurat una dintre etapele sale în cel mai frumos loc subteran din lume, și anume la Salina Turda, au urmat apoi mai multe videoclipuri filmate în salină, spoturi publicitare ale unor companii de renume, Festivalul Internațional de Teatru de la Turda, mai apoi Televiziunea Română a realizat o premieră în istoria concursului internaţional Eurovision – semifinala din 11 februarie 2018 a avut loc în Salina Turda, la o adâncime de 90 de metri.
Artiştii au urcat pe scena amplasată în mina Rudolf, într-un decor natural grandios, care măsoară nu mai puţin de 42 metri înălţime, 50 de metri lăţime şi 80 metri lungime, iar acum Cerbul de Aur își asociază imaginea cu minunea din inima Transilvaniei.