Conform unui articol postat de către colegii de presă de la Inturda, mai mulți turdeni au ajuns la urgențe după ce au mâncat shaorma de la un fast-food din cartierul Oprișani.
“Am cumpărat shaorma ca de obicei, am mâncat, iar după 30-40 de minute au început stările de grețuri, vărsături și scaune! Eu, soțul și cele două fiice ale noastre am plecat de urgență la Spitalul Municipal Turda, la departamentul Urgențe acolo unde am mai găsit încă 3-4 băieți care au venit cu aceeași problemă! Toți consumaserăm shaorma de la același fast-food. Este o situatie extreme de gravă și nu vrem să tăcem! Doctorii de la Spital au spus că vor face sesizare la OPC și DSP pentru că tot mai mulți turdeni ajung la urgențe după ce mânâncă shaorma… Noi am pierdut 3-4 zile de muncă datorită stărilor de greață și vărsături! Atașez aici dovezile: Biletul de intrare in Spital și rezultatul analizelor care arată clar bacteria prezentă în corpurile noastre! Am fost să văd dacă Fast-food-ul este deschis, dar ce să crezi? Pe geamuri scrie “RENOVARE“. Oare e chiar renovare sau fast-food-ul a fost închis în urma controalelor, sau de frica controalelor? Turdeni aveți grijă ce mâncați, mămici aveți grijă cu ce îi hrăniți pe copilașii voștri!”
Alimentele contaminate cu Salmonella pot fi carne, ouă, roşii sau chiar arahide. Bacteria trăieşte în tractul intestinal al oamenilor şi al animalelor, iar infecţiile date de ea pot fi uşoare, dar şi severe, ducând chiar la deces, potrivit site-ului de ştiri medicale webmd.com.
Sursă știre: inturda.ro