<
Actualitate

Atenție! Media temperaturii de păstrare este de 12 grade Celsius pentru sandwich-ul pe care îl punem la școală copilului!  

Trăim în era vitezei și mulți dintre noi preferă să ofere copiilor sub formă de gustare sau chiar să țină locul unei mese întregi un sandwich pentru la școală . Ca părinți, ne dorim ca , copiii noștrii să mănânce cât mai sănătos și ne gândim că mai bine le facem un sandviș pentru școală , decât să își cumpere tot felul de snacksuri/crochete/grisine etc. de la magazin.

Sandvișurile sunt preferate de copii , sunt gustoase, dar nu întotdeauna și sănătoase dacă nu se respectă modul de păstrare al ingredientelor utilizate la sandwich . Pe lângă aditivi, sare sau zahăr , trebuie să ținem cont și de modul de păstrare ale alimentelor folosite la realizarea pachețului pentru școală .

InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu câteva informații privind modul de păstrare/ depozitare al alimentelor componente din sandwich .

Mod de păstrare al alimentelor pentru pachețelul copiilor

Pâine

A se păstra până la maximum 22 grade Celsius

Cașcaval

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius

Șuncă

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +0 … +5 grade Celsius

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +5 … +8 grade Celsius

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +5 … +10 grade Celsius

Parizer

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius

Brânză topită

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius

Ketchup / Muștar / Maioneză

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +25 grade Celsius

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS