Magia Corpului uman continuă să #SalvezeVieți prin educație la Turda! Asociația Club Științific Turda continuă demersurile în construirea unei comunități locale informate cu privire la probleme care afectează sănătatea umană, prin edutainment!
Tocmai de aceea, Asociația a publicat pe canalul său de YouTube o serie de scurte videoclipuri educative, cu tematici privind sănătatea umană. Acestea abordează într-o manieră atractivă aspecte precum:
- Absorbția substanțelor în corp și efectul consumului de droguri (https://www.youtube.com/watch?v=nm8BIAaMqjM)
- Amenințări asupra sănătății noastre din viața de zi cu zi (https://www.youtube.com/watch?v=OEPm7fQa87I)
- Ce este fast-fashion și influența sa asupra mediului (https://www.youtube.com/watch?v=nobUvKA_NVc)
- Informații pe care trebuie să le cunoști pentru a avea o viață sexuală sănătoasă (https://www.youtube.com/watch?v=MYWt_JAk–0)
Puteți descoperi și alte videoclipuri educative pe canalul de YouTube Asociația Club Științific Turda, accesând link-ul: https://www.youtube.com/channel/UC-Bq6uRb1QXDEKjvIaWTi2g.
Tinerii turdeni au luat parte la numeroase activități menite să le transmită, într-o manieră interactivă și ușor de înțeles, cunoștințele necesare pentru a lua decizii informate, precum și să îi atragă către atitudini pozitive față de mediu și față de propriul corp
Magia Corpului Uman este un proiect implementat de către Asociația Club Științific Turda, în parteneriat cu Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, Colegiul Tehnic Turda, Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” și Școala Profesională Specială SAMUS Cluj-Napoca, care își propune să creeze o comunitate informată, #SalvândVieți prin educație! De la emisiuni și până la cursuri interactive de abordare a diferitelor tematici privind sănătatea umană, proiectul luptă pentru combaterea fenomenelor vicioase care încep în tinerețe, folosind metode de educare fundamentate științific, interactive și atractive pentru adolescenți.
Proiectul este implementat cu ajutorul finanțării obținute în cadrul programului Fondul pentru un viitor mai bun în comunități, coordonat de Federația Fundațiile Comunitare din România, finanțat de Lidl și implementat în Turda prin Fundația Comunitară Cluj.