<
Actualitate

Secția Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalul Municipal Turda are cei mai buni medici specialiști și aparatura medicală pentru viitoarele mămici și paciente cu diverse patologii ginecologice 

La secția de Obstetrică- Ginecologie veți fi întâmpinați de o echipă tânără, dinamică, cu experiența necesară pentru a trata diverse afecțiuni sau pentru consultații de rutină.

Șeful secției de obstetrică-ginecologie, domnul doctor Alajmi Mahmoud este medicul primar care coordonează activitatea întregii echipe. Un medic dedicat, specializat în obsterica-ginecologie, descris de paciente ca fiind un profesionist care oferă tot suportul în actul medical.

Totodată, tratamentele ginecologice și obstetricale sunt oferite într-o manieră profesionistă și cu multă empatie de către medicii din această secție: doamna doctor Giurgea Lucia – medic primar; domnul doctor Ciprian Hălmăgean- medic primar, domnul doctor Costin Radu Lucian- medic primar, domnul doctor Gross Bogdan- medic specialist Obstetrica-Ginecologie și doamna doctor Rusan Octavia Sabina – medic primar Pediatrie- din cadrul compartimentului de neonatologie.

Cu acest prilej, vă informăm că în cadrul Spitalului Municipal Turda, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, puteți efectua screening-ul cancerului de col uterin (Babes Papanicolau, HPV).

Pentru ca actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții, s-a efectuat modernizarea completă a secției de Obstetrică-Ginecologie. Astfel, au fost realizate următoarele lucrări:

👉s-a renovat podeaua cu rășină epoxidică a întregii secții

👉au fost igienizate toate grupurile sanitare

👉a fost achiziționat mobilier nou pentru depozitarea lenjeriei curate și a materialelor sanitare.

👉sala de operatii destinată intervențiilor chirurgicale obstetricale și ginecologice a fost renovată și dotată cu o masă de operatii și o lampă scilitică modernă.

👉a fost achiziționat un ecograf performant, două monitoare de funcții vitale și un cardiograf nou pentru monitorizarea gravidelor.

Anul acesta, cu sprijinul ROTARACT Turda, secția a fost dotată cu două mese ginecologice electrice, mobilier nou pentru depozitarea medicamentelor, a fost înlocuit întregul instrumentar pentru mici interventii ginecologice și pentru sala de nașteri.

Întregul sistem de iluminat a fost modernizat fiind montate plafoniere LED. De asemenea, saloanele și sălile de tratamente au fost recent igienizate complet.

 

1 comentariu

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS