<
Actualitate

Lidia Giurgiu

este polițistă în Gura Sohodol, județul Alba. Soțul ei, Sorin, lucrează la Ocolul Silvic. Împreună au trei copii: Bogdan (21 de ani, anul acesta își dă licența la Academia de muzică Gheorghe Dima din Cluj), Alex (11 ani) și Matei (7 ani, diagnosticat cu autism).

În noaptea de Revelion, probabil din pricina unor artificii lansate de vecini, acoperișul casei lor a luat foc și a ars mocnit o vreme, apoi vântul a întețit focul și în scurt timp, flăcările au mistuit tot acoperișul și etajul superior.
Lidia a reușit să trezească și să scoată din casă la timp copiii, dar casa lor a fost complet distrusă: jumătate de foc, jumătate de apa folosită de pompierii care vreme de cinci ore s-au luptat cun focul. Trebuie refăcuți complet pereții, acoperișul, instalațiile, trebuie parchet, uși, mobilă.
Lidia, soțul și Bogdan și Matei stau acum la un vecin peste drum, dar nu au loc și condiții, iar celui mic îi este foarte greu să se adapteze. Mijlociul stă temporar la soacră.
Sunt descurajați și nu au bani să își repare casa.
Eu sper că putem să le dăm o mână de ajutor. Ar avea nevoie de 80.000 de euro, noi suntem aproape 200.000 aici. Și câte 50 de lei dacă trimitem, ar însemna enorm pentru acești oameni care au rămas fără nimic după ani de muncă cinstită.
Pe Lidia o cunosc și îmi doresc să pot face ceva pentru ea.
Vede în fiecare zi peste gard ce înainte fost casa, căminul lor, din care a rămas acum doar un schelet negru. Nu-mi pot imagina cât de greu le este. În momente din acestea trebuie să ne arătăm unii altora că suntem un sat, că putem face diferența toți pentru unul.
Am trecut și eu cu mama printr-un incendiu care ne-a lăsat doar cu pereții casei, negri de fum. Și acum, după 22 ani, uneori mai simt mirosul de fum în pereți. Atunci a contat enorm tot ajutorul primit de la toți prietenii și vecinii, colegii mamei. Fără el cred că o luam razna.
Vă rog să o ajutați și voi cum puteți sau să dați mai departe povestea lor adevărată. Garantez pentru veridicitatea cazului. Ar însemna enorm pentru acești oameni să capete din nou speranța că vor putea reconstrui ce au pierdut în câteva ore.
Conturi:
RO45BTRLEURCRT00H8819201 EUR
RO67BTRL00101201H88192XX RON
Banca Transilvania,
Beneficiar: Giurgiu Lidia-Maria
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS