<
Actualitate

𝟏𝟏𝟏.𝟗𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐤𝐖𝐡 𝐝𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭ă 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧ță 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚  

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, unitate sanitară care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, a primit 111.900 kWh de energie în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășurate de E.ON.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝘔𝘢 𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳 𝘤𝘢 𝘢𝘵𝘢𝘵 𝘥𝘦 𝘮𝘶𝘭𝘵𝘪 𝘰𝘢𝘮𝘦𝘯𝘪 𝘢𝘶 𝘧𝘰𝘴𝘵 𝘳𝘦𝘤𝘦𝘱𝘵𝘪𝘷𝘪 𝘴𝘪 𝘴𝘪-𝘢𝘶 𝘦𝘹𝘱𝘳𝘪𝘮𝘢𝘵 𝘴𝘶𝘴𝘵𝘪𝘯𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘧𝘢𝘵𝘢 𝘥𝘦 𝘴𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘶 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘱𝘪𝘪. 𝘐𝘢𝘵𝘢 𝘤𝘢 𝘵𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘦𝘧𝘰𝘳𝘵𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦𝘱𝘶𝘴𝘦 𝘥𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦𝘨𝘶𝘭 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘢𝘭 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘪𝘮𝘣𝘶𝘯𝘢𝘵𝘢𝘵𝘪𝘳𝘦𝘢 𝘴𝘵𝘢𝘳𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘴𝘢𝘯𝘢𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘢 𝘮𝘪𝘤𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘱𝘢𝘤𝘪𝘦𝘯𝘵𝘪 𝘢𝘶 𝘧𝘰𝘴𝘵, 𝘪𝘯𝘤𝘢 𝘰 𝘥𝘢𝘵𝘢, 𝘳𝘢𝘴𝘱𝘭𝘢𝘵𝘪𝘵𝘦.”

Mulțumim tuturor persoanelor care s-au alăturat campaniei și au contribuit la obținerea acestui rezultat. Orice interacțiune, like, share sau comentariu folosind hashtagul #daruiestelumina a reprezentat 100 kWh de energie pentru Spitalul clujean de Copii.

De asemenea, mulțumim companiei E.ON atât pentru implicarea de care a dat dovadă, cât, mai ales, pentru inițiativa lăudabilă de a contribui la binele comunităților locale.

În cadrul acestei ediții au fost oferiți 500.000 kWh de energie unui număr de cinci spitale din țară, printre care se numără și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. Este cea mai mare cantitate de energie pusă la dispoziție până acum de compania E.ON, la edițiile anterioare cea mai mare cantitate oferită fiind de 250.000 kWh.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS