<
Actualitate

𝙑𝙞𝙯𝙞𝙩ă 𝙙𝙚 𝙡𝙪𝙘𝙧𝙪 𝙡𝙖 𝙪𝙣 𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙘â𝙣𝙙 𝙖 𝙛𝙤𝙨𝙩 𝙥𝙪𝙨ă 𝙥𝙧𝙞𝙢𝙖 𝙘ă𝙧ă𝙢𝙞𝙙ă 𝙡𝙖 𝙛𝙖𝙗𝙧𝙞𝙘𝙖 𝙙𝙚 𝙢𝙚𝙙𝙞𝙘𝙖𝙢𝙚𝙣𝙩𝙚 𝙎𝙏𝘼𝘿𝘼!  

În calitate de primar, am avut onoarea de a atrage în orașul nostru compania STADA România, care a ales Turda pentru a-și construi viitoarea fabrică. Acest fapt reprezintă nu doar o realizare personală, ci și o promisiune pentru un viitor mai bun pentru toți locuitorii noștri.

Când vorbim despre această investiție nu ne referim doar la construcția unei fabrici, ci și la crearea de noi oportunități profesionale pentru turdeni. Odată cu deschiderea fabricii, vor fi și numeroase locuri de muncă, oferind comunității noastre șansa de a se dezvolta. Este un angajament clar față de bunăstarea municipiului nostru și față de fiecare om care numește Turda acasă.

Vă asigur că vom continua să sprijinim această investiție și să colaborăm strâns cu acești investitori pentru a asigura un succes durabil în comunitatea noastră.

Suntem cu toții nerăbdători să vedem fabrica de medicamente începându-și activitatea în 2024 și impactul pozitiv pe care aceasta îl va aduce, atât prin crearea de locuri de muncă, cât și prin contribuția semnificativă la bugetul local. Este un partener important pentru progresul nostru și suntem recunoscători pentru contribuția lor la dezvoltarea Turzii!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS