<
Actualitate

𝗢 𝗻𝗼𝘂ă 𝗲𝘁𝗮𝗽ă î𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗲𝗹𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗧𝗲𝗿𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶𝗮𝗹 𝗮 𝗷𝘂𝗱𝗲ț𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗹𝘂𝗷

Consiliul Județean Cluj a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (A.P.M.) Strategia de Dezvoltare Teritorială a Județului Cluj, document ce poate fi consultat atât în format fizic, la sediul celor două instituții, cât și electronic la adresa www.patjcluj.ro.


Obținerea avizului de mediu este necesară din perspectiva evaluării impactului pe care îl pot avea asupra mediului investițiile prevăzute în noul Plan de Amenajare a Teritoriului Județului (PATJ) Cluj. Astfel, principalul obiectiv urmărit este de a evita afectarea, în sens negativ, a ariilor naturale protejate din județ.


𝘼𝙡𝙞𝙣 𝙏𝙞𝙨𝙚, 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩𝙚𝙡𝙚 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙪𝙡 𝙅𝙪𝙙𝙚𝙩𝙚𝙖𝙣 𝘾𝙡𝙪𝙟: „𝘖𝘣𝘵𝘪𝘯𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘶𝘪 𝘢𝘷𝘪𝘻 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘰 𝘦𝘵𝘢𝘱𝘢 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵𝘢 𝘪𝘯 𝘥𝘦𝘧𝘪𝘯𝘪𝘵𝘪𝘷𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘯𝘰𝘪𝘪 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘵𝘦𝘨𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘻𝘷𝘰𝘭𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘶𝘳𝘢𝘣𝘪𝘭𝘢 𝘢 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪. 𝘜𝘭𝘵𝘦𝘳𝘪𝘰𝘳, 𝘥𝘶𝘱𝘢 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘵𝘢𝘳𝘪 𝘴𝘪 𝘱𝘢𝘳𝘤𝘶𝘳𝘨𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘦𝘵𝘢𝘱𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘶𝘭𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘶𝘣𝘭𝘪𝘤𝘢, 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦𝘢 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘭𝘢 𝘢 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘵𝘦𝘨𝘪𝘦𝘪 𝘷𝘢 𝘧𝘪 𝘴𝘶𝘱𝘶𝘴𝘢 𝘢𝘱𝘳𝘰𝘣𝘢𝘳𝘪𝘪 𝘱𝘭𝘦𝘯𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘧𝘰𝘳𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘢𝘥𝘮𝘪𝘯𝘪𝘴𝘵𝘳𝘢𝘵𝘪𝘷 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘦𝘢𝘯”.


Strategia de Dezvoltare Teritorială a Județului este parte componentă a Planului de Amenajare a Teritoriului Județului Cluj, document care conține principalele obiective pe care județul urmărește să le îndeplinească în perspectiva anului 2030. Fiind elaborat de specialiști ai Băncii Mondiale, în baza acordului de asistență tehnică încheiat de Consiliul Județean Cluj în anul 2019, noul PATJ reflectă extrem de fidel actualele direcții și priorități de dezvoltare a județului.

Biroul de presă
13 decembrie 2021

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS